RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er ganske oppsiktsvekkende

Foto: Luca Bruno (Ap)
Sist oppdatert:
Du vil ikke tro hva som skal skje med San Siro i sommer.

Fra og med neste sesong kommer AC Milan og Inter til å spille sine hjemmekamper på en delvis kunstig gressmatte.

Baneforholdene på San Siro/Guizeppe Meazza har vært under enhver kritikk denne sesongen, og de to italienske klubbene tar nå affære, melder Gazzetta dello Sport.

Etter Milans kvartfinale i Mesterligaen mot Barcelona, var de spanske gjestene så forferdet over baneforholdene at de sendte en offisiell klage til UEFA. Også Arsenal klaget over forholdene etter sin åttendedelsfinale.

Milano-klubben har svart på kritikken med å lansere planer om å legge et dekke med blanding av kunstgress og natur gress i løpet av sommeren. Arbeidet med å legge det nye dekket vil begynne i juni, og skal være klar til sesongstarten i august.

Det er ikke kommet noen offisiell bekreftelse fra Milan og Inter, som begge må være enig i utbedringen, men Gazzetta virker sikre i sin sak.

Gressmatten på San Siro har vært vanskelig å holde god stand helt siden en tredje etasje med tribuner ble bygget foran VM i 1990. Tribuneanlegget ble rett og slett så høyt at lysforholdene nede på banen ikke er gunstig for gressets utvikling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere