RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er Mourinhos hodepine

Foto: AFP/Scanpix
Real Madrids treningsfelt er nærmest tomt for spillere i landslagspausen.

Han ble hentet til Real Madrid for å samkjøre verdensstjerner til et tittelvinnende lag, men José Mourinho har ikke fått noen enkel start på karrieren i den spanske storklubben.

Etter et skuffende målløst uavgjortresultat mot nedrykkstippede Real Mallorca, begynte kritikken å komme mot den tidligere Porto-, Chelsea- og Inter-treneren.

Hans svar: - Jeg har bare hatt ti treninger med alle spillerne til stede.

For med flere spillere i aksjon i VM, nyinnkjøpte spillere i august og skadeproblemer har tiden på treningsfeltet med stjernemannskapet i Madrid vært begrenset for den portugisiske trollmannen.

Og situasjonen er neppe særlig bedre før neste seriekamp hjemme mot Osasuna den 12.september.

Denne uken startet nemlig EM-kvalifiseringen opp og det betyr at Mourinho ikke ser landslagsspillerne sine før tidligst onsdag, etter tirsdagens kamper.

Nå er jo landslagsspillere et problem de aller fleste storlag i Europa, men Real Madrid er nok en av klubbene med flest internasjonale representanter. Dermed blir det nok ikke slutt med Mourinhos klagesang etter Mallorca-kampen, det kommer nok helt sikkert flere klager fra «the special one».

I landslagspausen har han nemlig bare sju førstelagsspillere tilgjengelig på treningsfeltet. Ikke akkurat optimalt for å få kjørt taktisk trening, eller noen som helst trening i det hele tatt. Pepe, Marcelo, Jerzy Dudek, Pedro Leon, Adan, Esteban Granero og Mateos er spillerne Mourinho har hatt tilgjengelig, men det er få av disse som ser ut til å spille en viktig rolle i Real Madrid denne sesongen.

Så spørs det om José Mourinho lar det hele ligge. Det er vel heller tvilsomt, men så har vel også Pep Guardiola en del spillere vekke på landslagssamling for tiden. Det er jo ikke akkurat knapt med landslagsspillere på Barcelona heller...

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere