RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er Ronaldos bønn til Zlatan

KOM TIL BRASIL: Det er oppfordringen Zlatan Ibrahimovic får fra en rekke profiler.
KOM TIL BRASIL: Det er oppfordringen Zlatan Ibrahimovic får fra en rekke profiler. Foto: Denis Charlet (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
VM-kampanje rettet mot superpissen.

12. juni braker fotball-VM løs i Brasil.

Som vanlig blir det en turnering spekket med internasjonale fotballstjerner fra de største klubbene og største ligaene i Europa og resten av verden.

Profiler som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Luis Suarez, Wayne Rooney, Diego Costa, Neymar, Mario Balotelli og Falcao kommer helt sikkert i fokus.

Det er imidlertid noen stjerner som ikke får oppleve Brasil-VM. Carlos Tevez har blitt utelatt av Argentinas tropp, mens Samir Nasri ikke får bli med Frankrike til VM. Sistnevnte har blitt stemplet som en urokråke av trener Didier Duchamps og slik sett var det ikke noe sjokk at Nasri ble utelatt.

Den kanskje største stjernen som må bli hjemme under VM er imidlertid svenske Zlatan Ibrahimovic. Sverige ble slått ut i omspillet til Brasil-VM.

Oppfordring
Ibrahimovic har vært en sentral skikkelse i Paris Saint-Germain de seneste årene og har også vært i klubber som Inter, Milan, Juventus og Barcelona.

Zlatan spilte sist VM i 2006. Han var også med i den svenske troppen i 2002.

Denne sesongen har svensken kanskje vært bedre enn noen gang, både på klubbnivå og landslaget, og slik sett er det synd å ikke få se spissen i Brasil.

Det er det mange som mener.

I en Youtube-video har nemlig en rekke brasilianske fotballprofiler lagt ut en invitasjon til Zlatan, der han blir invitert til å dukke opp under fotball-VM.

VM-legenden Ronaldo er blant de som kommer med en oppfordring.

- Ibra, kom hit og se VM, sier han i videoen som er sett av over 500.000.

Se videoen her:


Sosiale medier
Spisshelten Bebeto, MMA-fighteren Anderson Silva, tidligere midtbanemann Vampeta, Barcelona-spiller Dani Alves, vinghelten Denilson og en rekke andre fotballprofiler og andre kjendiser fra Brasil har kastet seg på Ibra-kampanjen.

- Kom og nyt VM med oss, Ibrahimovic, sier Dani Alves.

- Du må oppleve VM på ekte, brasiliansk vis, oppfordrer Denilson.

Initiativtaker Felipe Anderoli forteller i videoen at billetter for at svensken kan se Brasils åpningskamp allerede er i boks og at det nå bare handler om å nå ut til Ibrahimovic. Det håper han å oppnå gjennom bruk av sosiale medier.

Han oppfordrer alle til å bruke emneknaggen #VEMIBRA på sosiale medier som Twitter, i håp om at PSG-profilen skal få med seg denne oppfordringen.

Brasil åpner VM mot Kroatia den 12. juni.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere