Dette er spissen Arsenal vil ha

Foto: Getty Images / All OVer Press (2009 Getty Images)

Arsène Wenger bekrefter.

17.05.13 15:31

Arsenal har blitt koblet til en rekke spisser den siste tiden, og londonklubben kommer nok til å handle i sommer, skal man tro ryktene.

Gonzalo Higuain, Stevan Jovetic og Wayne Rooney er noen av navnene som blir nevnt i forbindelse med londonklubben, men nå tyder mye på at en franskmann er brennhet.

Spissen Yaya Sanogo, som til daglig spiller i Auxerre, skal nå være i kontakt med Arsenal. Manager Arsène Wenger bekrefter at partene diskuterer en overgang.

20-åringen har denne sesongen spilt i fransk Ligue 2 og scoret ni mål på elleve ligakamper. Fire av disse målene kom dog i møtet med Laval.

- Vi har kommet langt i samtalene, men det er ikke klart. Jeg har stor tro på dette. Han er et ungt talent. Et stort talent, sier Wenger på en pressekonferanse.

Sanogo har lenge blitt sett på som et stort talent, og for dem som følger spillserien «Football Manager» burde navnet til 20-åringen vært ekstra godt kjent.

Spissen kan komme til Arsenal gratis.

Wenger bekrefter altså at Arsenal er i samtaler med spissen og sier også at han har stor tro på at det vil være mulig å få til en avtale med spissen.

Det var på en pressekonferanse at Wenger omtalte interessen for Sanogo. Sitatene er blant annet gjengitt i The Mirror.

Wenger ble også spurt om mulighetene for at Wayne Rooney blir Arsenal-spiller på den samme pressekonferansen, men da ønsket ikke manageren å si så mye.

- Akkurat nå er vi ikke interessert i så mange. Vi er bare interessert i neste kamp, svarte franskmannen noe kryptisk på Rooney-spørsmålet.

Rooney skal ha bedt om en overgang bort fra Manchester United, og i tillegg til Arsenal blir også Paris Saint-Germain og Chelsea koblet med United-stjernen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.