RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er statistikken som gir Ødegaard kritikk

SVAK STATISTIKK: Det har bare gått én vei for Real Madrid Castilla etter Martin Ødegaards inntog i klubben.
SVAK STATISTIKK: Det har bare gått én vei for Real Madrid Castilla etter Martin Ødegaards inntog i klubben. Foto: Javier Lizón / Efe (NTB scanpix)
Det har bare gått én vei for Real Madrid Castilla etter nordmannens inntog.

Real Madrid Castillas poengplukking har falt dramatisk etter Martin Ødegaards ankomst i hovedstaden.

Før 16-åringen spilte sin første kamp for Real Madrids reservelag mot Bilbao Athletic 8. februar, hadde laget sanket 36 poeng på 23 kamper. Det ga et snitt på 1,56 poeng per kamp og opprykksutsikter.

De tre første kampene med Ødegaard på laget endte med to uavgjort og én seier. Så startet nedturen med fire strake tap, hvor den unge spilleren enten spilte store deler av kampene eller kom inn som innbytter.

Ødegaard forsvant ut av laget i to kamper. Den første på grunn av landslagsoppdrag, mens han i den neste var plassert på benken av trener Zinedine Zidane. Disse kampene vant Castilla.

Statistikken forteller at på de ti kampene Ødegaard har vært i Real Madrid-systemet, er poengfangsten blitt tolv poeng. Det gir et poengsnitt på 1,2 per kamp. To av de tre seirene er imidlertid kommet uten nordmannen på banen.

I de åtte kampene hvor Ødegaard har vært involvert, er det kun blitt seks poeng etter én seier og tre uavgjorte kamper. Det gir spede 0,75 poeng per kamp og langt svakere enn før overgangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere