RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er Vålerengas nye spissjuvel

UTGJORDE FORSKJELLEN: Elías Már Ómarssons to mål skaffet VIF tre poeng i en vanskelig bortekamp søndag kveld.
UTGJORDE FORSKJELLEN: Elías Már Ómarssons to mål skaffet VIF tre poeng i en vanskelig bortekamp søndag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Islandsk unggutt senket Odd.

ODD - VÅLERENGA 1-2:

Før kveldens bortekamp i Skien hadde Elías Már Ómarsson aldri scoret i Tippeligaen.

En frekkis av de sjeldne på slutten av kampen mot Odd viste at Vålerenga har en ny islandsk goalgetter på gang i 20-åringen.

Med en frekk finte, og en minst like frekk avslutning fra nesten død vinkel, overlistet angriperen Sondre Rossbach for andre gang søndag. Det var nok til å kunne ta med seg tre poeng hjem til hovedstaden.

- Det er utrolig. Jeg føler meg veldig bra. Det er herlig å score to mål og få sjansen fra start. Jeg er også veldig fornøyd med prestasjonen til laget, sa VIF-helten til C More.

Flest sjanser

Det var Kjetil Rekdals mannskap som produserte flest farligheter de første 45 minuttene. Vålerenga scoret også omgangens eneste mål i første halvdel. Det skjedde da Simon Larsen bestemte seg for å ta med ballen framover fra backplass.

Larsen fant Alexander Mathisen ute til høyre. Innlegget klarte ikke Rasmus Lindkvist å plassere forbi Sondre Rossbach, men det gjorde unggutten som plukket opp returen.

Spydpissen Ómarsson var på rett sted og satte inn sitt første tippeligamål.

Occéan spesial

Ni minutter etter sidebyttet fikk den gamle målsniken Olivier Occéan gå opp som han ville på et hjørnespark. Dårlig press i feltet når Odd slår inn fra siden pleier ikke å være spesielt lurt.

Occéan nikket inn sitt sjette seriemål for sesongen.

Canadieren sørget dermed også for å forlenge rekka av kamper med fulltreffere for Odd. Søndag scoret 33-åringen i sin femte strake kamp.

Det skulle vise seg å ikke holde til poeng for skienslaget. Kvelden i Telemark tilhørte ikke Occéan, men Elías Már Ómarsson og Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere