RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Dette får du ikke se i EM

Sist oppdatert:
Mario Balotelli legger til navn på drakten.

Mario Balotelli er stadig i medienes søkelys enten han vil det eller ikke.

Nå er det Manchester City-spillerens navn som får oppmerksomhet. 21-åringen har nemlig bestemt seg for å bære navnet «Barwuah Balotelli» på drakten i EM, melder UEFA.

Den italienske angrepsstjernen ble nemlig døpt Mario Barwuah etter sine ghanesiske foreldre. Han tok senere navnet Balotelli da han flyttet til fosterforeldrene i Brescia med samme navn.

Ifølge italienske medier har City-stjernen beskyldt sine biologiske foreldre for å være ute etter pengene hans, etter at de skal ha tatt kontakt etter at han ble profesjonell fotballspiller.

Nå ser det imidlertid ut til at italieneren vil vise sin respekt for sine ghanesiske foreldre ved å bære deres navn på drakten.

Mario levde under svært fattige kår de første årene av sitt liv og var til tider alvorlig syk før foreldrene innså at de var nødt til å adoptere bort gutten.

Søndag går 21-åringen inn på gressmatta i Gdansk, for første gang med sitt opprinnelige navn på ryggen i en landskamp, når Spania er motstander.

KONKURRANSE - Vinn EM-ballen:
Vil du vinne EM-ballen som ble testet av LSK-spillerne? Alt du må gjøre for å være med i trekningen, er følgende:

1: Meld deg inn i vår Facebook-gruppe Sport Nettavisen.

2: Send en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no - merk mailen med «EM-ballen».

Vi trekker en vinner blant de påmeldte, og offentliggjør resultatet på vår Facebook-gruppe den 8. juni. Man må altså være medlem der for å kunne vinne.

Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere