RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
EN BOMBE: Juraj Kucka og Martin Skrtel jubler over Kuckas scoring mot Spania.
EN BOMBE: Juraj Kucka og Martin Skrtel jubler over Kuckas scoring mot Spania. Foto: David W Cerny (Reuters / NTB scanpix)

Dette har ikke skjedd på åtte år og to dager

Sist oppdatert:
Spanias superstjerner tapte for Slovakia og mistet en imponerende rekke.

SLOVAKIA - SPANIA 2-1:

Johan Elmander og Marcus Allbäck scoret hvert sitt mål for Sverige på Råsunda stadion 7. oktober 2006. Det sørget for svensk 2-0-seier mot Spania i kvalifiseringen til EM i 2008.

7. oktober 2006. Det er åtte år og to dager siden. Det er to europamesterskap og to verdensmesterskap siden. Og det er forrige gang Spania tapte en kvalifiseringskamp.

Før nå. Torsdag 9. oktober 2014.

- De slo til på en kontring. Vi mistet konsentrasjonen og de scoret sitt andre mål, sa en skuffet Paco Alcacer til spanske TVE ifølge NTB.

Juraj Kucka forbløffet de seiersvante spanske stjernene med sitt 1-0-mål et drøyt kvarter ut i kampen mellom Slovakia og Zilina.

Paco Alcacer utlignet til 1-1 i det 82. spilleminutt, og dermed regnet nok de fleste med at Spania skulle unngå tap også denne gang. Slik Spania hadde gjort 36 ganger på rad i kvalifiseringskamper.

Fem minutter etter utligningen satte imidlertid Miroslav Stoch inn 2-1 for Slovakia. Denne gang klarte ikke Spania å komme tilbake.

Diego Costa, Andres Iniesta og Cesc Fabregas hadde ikke noe å svare med. Akkurat som i VM i Brasil i sommer, kom Spanias superstjerner til kort.

Sånn går det gjerne med lag og spillere som har vunnet mye. Spania vant EM i 2008, VM i 2010 og EM i 2012. Nedturen måtte komme en gang.

Spørsmålet alle stiller seg nå, er hvor langvarig den blir.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere