RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette har vi vel sett før, Simeone?

Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/ Reuters
Sist oppdatert:
Atlético kopierte argentinsk frisparktrekk fra 1998.

PORTO - ATLETICO 1-2:

Porto tok en tidlig ledelse, men spanske Atlético Madrid kom tilbake to ganger i 2. omgang og vant 2-1 i mesterligaens gruppe G tirsdag.

Jackson Martinez sendte hjemmelaget i ledelsen etter 16 minutter, og alt så lyst ut for de portugisiske mesterne. Men 13 minutter etter sidebytte kunne gjestene juble for utligning ved Diego Godín.

Det så lenge å ebbe ut med poengdeling, men det spanske hovedstadslaget ville det annerledes. Arda Turan ble matchvinner fire minutter før slutt.

Argentinsk frisparktrekk?
Turan scoret på et frisparktrekk vi mistenker Atlético-manager Diego Simeone å stå bak.

Frisparket minnet nemlig veldig på det Argentina scoret på da de slo England i VM i 1998. Simeone var én av spillerne på banen for Argentina i kampen og det er vanskelig å se bort i fra at argentineren kan ha latt seg inspirere av målet fra 1998.

Under kan du se video av målet til Argentina mot England.

Austria poeng
Austria Wien tok med seg ett poeng med 0-0 borte mot Zenit St. Petersburg i samme gruppe tirsdag. Det østerrikske hovedstadslaget kan likevel ergre seg over at det ikke ble flere poeng. Austria fikk muligheten til å spille med elleve mot ti i hele annen omgang etter at belgiske Axel Witsel fikk rødt kort like før pause.

Fram til utvisningen var Zenit best, og brasilianske Hulk hadde et par giftige forsøk.

Austria Wien klarte ikke å skremme noen, og kampen endte målløs. Det var lagenes første poeng i gruppen etter tap for henholdsvis Atlético Madrid og Porto i første runde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere