*Nettavisen* Sport.

Dette holder ikke til gull, Godset!

Foto: Kent Skibstad / NTBscanpix

Ytterst svak forestilling mot tabelljumbo Sandnes Ulf.

14.07.13 20:03

SANDNES ULF - STRØMSGODSET 2-1:

Begge lagene trengte tre poeng i det som var en klassisk topp-mot-bunn-kamp. Ulf for å kunne krabbe oppover fra sin jumboplass på tabellen, mens Godset måtte vinne for ikke å risikere å bli passert av Rosenborg.

Og i en kamp hvor drammenserne framsto som en skygge av seg selv, måtte Ronny Deila se sine gutter bli nedkjempet av motstanderen, og gå på et forsmedelig tap.

Sandnes Ulf var best i det meste, og bare unøyaktighet gjorde at vertene ikke vant med mer enn et mål, selv om Peter Kovacs var centimetere unna å utligne på overtid.

- I dag er absolutt alt gærent, og vi tør ikke å spille det spillet vi liker. Det var mørkt over hele linja, oppsummerte en skuffet Ronny Deila etter kampslutt.

Skadet før avspark
Allerede før kampen ble sparket i gang fikk Godset seg et skudd for baugen, da formspiller Lars-Christopher Vilsvik (24) pådro seg en skade under oppvarmingen.

Om det var grunnen til at gjestene fra Drammen til tider framsto tannløse i store deler av første omgang, er usikkert. Sandnes Ulf var uansett på høyde og vel så det, og tok også ledelsen etter en drøy halvtime ved Henrik Furebotn.

Like etter kunne det fort stått 2-0, men Fredrik Thorsteinbø klarte ikke å få ballen forbi Adam Larsen Kwarasey.

Det skulle betale seg bare et par minutter senere.

Bismark Adjei-Boateng kom i stor fart inn i feltet og headet inn Øyvind Storflors innlegg.

Dermed sto det uavgjort til pause, et resultat serielederen kunne være mest fornøyde med.

Herlige Helle
v en eller annen grunn fortsatte Godset i samme, tamme sporet også etter hvilen, og jumboplasserte Sandnes Ulf så ut til å ville mest.

Ingenting stemte offensivt for Ronny Deilas menn. Ti minutter ut i andre omgang stemte det heller ikke bakover.

Marius Helle lekte seg med Jarl Andre Storbæk utenfor 16-meteren, og fikk etter hvert rom nok til å plassere ballen utagbart til side for Kwarasey.

En kjempescoring av mannen som hadde entret banen kun et minutt tidligere.

Selv ikke denne kalddusjen var nok til å vekke Godset, og vertene var stadig vekk nærmere 3-1 enn gjestene var utlikning.

Det bør bekymre Ronny Deila, som nå må se Rosenborg overta serieledelsen, dersom de ordner tre poeng mot Odd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.