*Nettavisen* Sport.

Dette kan koste plassen i Premier League

Foto: Pa Photos / Scanpix

Svært dårlige nyheter for Sunderland.

27.03.13 19:38

Ifølge Opta ville Sunderland vært helt sist i Premier League uten Steven Fletchers scoringer for klubben denne sesongen.

Nettopp derfor kommer nyheten om at både Fletcher og lagkaptein Lee Cattermole er ute for resten av sesongen, svært ubeleilig.

Toppscorer
Klubben bekrefter onsdag de dårlige nyhetene på sine hjemmesider.

- Cattermole ble kneoperert tidligere i dag, mens Fletcher pådro seg en ankelskade da han var på landslagsoppdrag med Skottland, står det i pressemeldingen.

Det er fortsatt usikkert om Fletcher må opereres for sin skade, men det bekreftes at han i likhet med Cattermole går glipp av resten av sesongen.

26-åringen kom fra Wolverhampton i starten av årets sesong og har scoret 11 mål for sin nye klubb etter overgangen verdt 12 millioner pund.

Møter United
Skadene kunne ikke ha kommet på et dårligere tidspunkt, da Sunderland kjemper med nebb og klør for å holde plassen i Premier League.

Når Manchester United kommer på besøk til Stadium of Light kommende lørdag, håper Martin O'Neill å sette en stopper for en rekke på sju kamper uten seier.

Nå må klubben sette sin lit til at Danny Graham finner veien til nettmaskene, noe han ikke har gjort etter overgangen fra Swansea.

Kampen mellom Manchester United og Sunderland kan du følge direkte på NAlive.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag