RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette kan Liverpool takke Torres for

STJERNE: Raheem Sterling er i ferd med å bli en av Liverpools viktigste spillere.
STJERNE: Raheem Sterling er i ferd med å bli en av Liverpools viktigste spillere. Foto: Bogdan Maran (AP / NTB scanpix)
Spilte en viktig rolle da Raheem Sterling valgte Liverpool.

Raheem Sterling ble hentet til Liverpool fra Queens Park Ranger for rundt 400.000 pund tilbake 2010. Det var Rafael Benitez som hentet unggutten.

Fire år senere er den nå 19 år gamle Sterling i ferd med å bli Liverpools viktigste spiller og angriperen har vært i storform så langt denne sesongen.

Tilbake i 2010 var det andre stjerner som herjet på Anfield. Rafael Benitez forteller ifølge The People at han jobbet hardt med å overtale Sterling om å komme til Liverpool på denne tiden og fikk litt drahjelp fra noen profiler.

Under en omvisning på Melwood, før Sterling hadde signert for Liverpool, traff Benitez og unggutten litt tilfeldig på Fernando Torres og Steven Gerrard.

- Jeg viste Sterling og moren hans rundt på treningsanlegget vårt og vi kom sykestua. Fernando var der og jeg tror Steven også var der. Fernando var i hvert fall der og jeg forklarte ham hvem Raheem og moren var, sier Benitez.

- Jeg sa også til Fernando hvor mye vi ønsket Sterling til klubben og han tok seg tid til en rask prat med unggutten. Han viste interesse for Sterling.

Benitez mener dette var med å overbevise Sterling om å velge Liverpool.

- Du kunne se at han ble imponert, moren hans, også. Klubbens største stjerne viste en slik interesse for ham, minnes den tidligere manageren.

Torres ble senere solgt til Chelsea for 50 millioner pund, men fant aldri tilbake til den scoringsformen han hadde på sitt beste under tiden i Liverpool.

Sterling på sin side har siden den gang utviklet seg til én av Englands mest spennende spillere og er allerede fast inventar på Englands landslag.

I sommer gikk Torres for øvrig på lån fra Chelsea til AC Milan.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere