RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette kan provosere Chelsea-fansen

MANCHESTER-SPILLER: Frank Lampard har kun kontrakt med Manchester City.
MANCHESTER-SPILLER: Frank Lampard har kun kontrakt med Manchester City. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Frank Lampard har ikke kontrakt med New York City FC, kun med Manchester City.

Premier League bekrefter ifølge The Independent at Chelsea-legenden Frank Lampard kun har kontrakt med Manchester City, ikke med New York City FC, slik folk flest har trodd.

Nyheten blir neppe godt mottatt i Chelsea-leiren.

36-åringen spilte 429 ligakamper og scoret 147 mål for Chelsea fra 2001 til 2014, og regnes blant de beste og mest viktige spillerne i londonklubbens lange historie.

I fjor sommer ble han presentert som ny spiller for det nystartede amerikanske laget New York City FC, som er deleid av Manchester City.

Lampard var i realiteten på en korttidskontrakt med Manchester City fram til han nylig signerte en ny avtale, som gjelder ut inneværende sesong.

Det er blitt antydet at Lampard har signert for City Football Group, som eier begge klubbene, men ifølge Premier League foreligger det ingen avtaler som tilsier at han skal til New York-laget.

«Frank Lampard er registrert hos Manchester City fram til slutten av 2014/15-sesongen. Premier League har søkt og mottatt forsikringer fra Manchester City om at det ikke eksisterer en avtale mellom klubben eller City Football Group og New York City FC», sier ligaen i en uttalelse.

Manchester City har ikke kommentert saken overfor The Independent.

NEW YORK CITY presenterte Frank Lampard for pressen 24. juli. Nå melder The Independent at han ikke har kontrakt med klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere