*Nettavisen* Sport.

Dette liker ikke Liverpool-sjefen

Foto: Getty / All Over Press

Daniel Sturridge fikk en skyllebøtte.

Daniel Sturridge har hatt en fantastisk start på sesongen i Liverpool og spissen har nettet fem ganger på de seks første kampene.

Dette betyr imidlertid ikke at måljegeren kan gjøre som han vil, og manager Brendan Rodgers holder fortsatt spissen i ørene.

På en Liverpool-trening nylig kom Sturridge i fokus fordi han møtte opp med ring i øret. Det falt ikke i god jord hos Liverpool-sjefen.

24-åringen fikk streng beskjed om å fjerne ørepryden sporenstreks. Noe Sturridge også gjorde, uten noe mer dramatikk.

Kan få skader
Hovedgrunnen til at Rodgers nok ikke likte pyntegjenstanden til spissen var at øreringer og piercinger kan føre til skader på fotballbanen.

Med litt uflaks kunne Sturridge ha skadet enten seg selv eller en medspiller med ørepynten. Noe som selvsagt hadde vært unødvendig.

Og selv om Rodgers ga klar beskjed om han ikke likte ringen i øret til Sturridge, var ikke det hele verre enn at de to smilte og lo sammen minutter senere.

Det er den britiske tabloiden Daily Mail som omtaler denne saken fredag og Liverpool FC-fotograf John Powell som knipset bildet av Sturridge med øreringen på treningsfeltet.

Det er ventet at Sturridge vil spille fra start mot Crystal Palace lørdag, i spann med Luis Suarez. Det var en suksessoppskrift mot Sunderland forrige helg.

24-åringen scoret ett og hadde to assists i kampen, mens Suarez scoret to i kampen som ble vunnet med 3-1 på Stadium of Light.

Rodgers skryter
Rodgers er svært glad for å ha Suarez tilbake på laget. Uruguayaneren gjorde nylig comeback etter en suspensjon på ti kamper.

- Han er tilbake og har gjort det bra. Nå har vi muligheten til å stille et sterkt lag, selv om noen er ute med skader. Vi håper det vil gi oss gevinst, sier Rodgers ifølge Daily Mail.

En annen manageren har latt seg imponere av denne sesongen er midtbanemann Jordan Henderson.

- Han har imponert meg siden jeg kom inn her, og blir bare bedre og bedre. Han er veldig god taktisk. Han ønsker å bli bedre for hver dag som går, sier Rodgers.

Liverpool-manageren skryter spesielt av hvor anvendelig Henderson er.

- Han har spilt «falsk» ving og scoret mål. Han har spilt ute på høyresiden, han har spilt vingback og inne på midtbanen, sier manageren.

- Uansett system, så får du hardt arbeid av Jordan. Han har også kvaliteter. Jeg har bare positive ting å si om han, og vet at han setter stor pris på å spille fotball, sier Rodgers.

Liverpool ligger så langt som nummer to på tabellen i Premier League. Arsenal topper, mens Crystal Palace ligger nest sist på tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.