*Nettavisen* Sport.

Dette må ta slutt, Molde

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Men akkurat mot Aalesund passet det jo bra.

MOLDE - AALESUND 2-1: Tippeligaens regjerende seriemester har ikke fått noe som ligner på en drømmestart på sesongen 2012.

Tre lag har flere poeng etter sju runder.

Så langt er det én trend som er veldig klar: Samtlige av Moldes sju kamper har endt med hjemmeseier.

Akkurat denne søndagen passet det nok Ole Gunnar Solskjær bra, ettersom Molde var i aksjon på Aker Stadion mot erkerivalen Aalesund.

Likevel bør den brytes allerede i neste kamp. Skal Molde kjempe om seriegull denne sesongen, bør et lag som Stabæk slås selv om det er på bortebane.

Iskaldt av Hoseth
Mattias Moström sendte Molde i ledelsen mot Aalesund, sannsynligvis noe ufrivillig. Det så i alle fall mer ut som innlegg enn skudd, det Moström sendte i en fin bue over Sten Grytebust etter 24 minutters tid.

Daniel Arnefjord headet inn en utligning sju minutter før pause, men Molde tok tilbake ledelsen i andre omgang.

Davy Claude Angan ble felt inne i Aalesunds sekstenmeter et kvarter ut i andre omgang og dommer Svein-Erik Edvartsen blåste korrekt for straffespark.

Magne Hoseth fintet elegant ut Grytebust, som kastet seg til høyre, mens ballen trillet i mål i det venstre hjørnet.

Rekdal vist ut
Aalesunds trener Kjetil Rekdal ble rasende og mente at bortelaget ble snytt for frispark i en situasjon før Angan ble felt. Etter en skjennepreken fra Edvartsen roet Rekdal seg ned og gikk tilbake til innbytterbenken.

På overtid oppsto det håndgemeng mellom Joshua Gatt og Daniel Arnefjord, noe som førte til at Gatt fikk gult kort.

Igjen reagerte Rekdal med sinne. Denne gang nøyde ikke Edvartsen seg med en skjennepreken - hans viste Rekdal veien til tribunen.

- Det er surt. Vi gjør ingen bra kamp, men er ikke dårligere enn Molde og kunne godt tatt med oss poeng, synes jeg, sier Daniel Arnefjord til TV 2 Sporten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.