*Nettavisen* Sport.

Dette sier Giggs om veien videre

Ryan Giggs hevder han ikke har avklart framtiden i Manchester United, selv om veteranen tilsynelatende spilte sin avskjedskamp på Old Trafford tirsdag kveld.

Ryan Giggs hevder han ikke har avklart framtiden i Manchester United, selv om veteranen tilsynelatende spilte sin avskjedskamp på Old Trafford tirsdag kveld. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Ryan Giggs hevder han ikke har avklart framtiden i Manchester United, selv om veteranen tilsynelatende spilte sin avskjedskamp på Old Trafford tirsdag kveld.

07.05.14 09:55

Klubbens midlertidige manager ga seg selv drøyt 20 minutter som innbytter mot Hull. 3-1-seieren var Uniteds siste hjemmekamp for sesongen.

Giggs' nåværende kontrakt som spiller går ut til sommeren, men han nevnte ikke framtiden sin da han talte til publikum etter kampen.

Da han senere snakket med pressen, forklarte waliseren at han ikke har bestemt seg for om han skal legge fotballstøvlene på hylla etter en 23-årig United-karriere der han har spilt smått utrolige 963 A-kamper for storklubben.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå. Ingenting er endret. Jeg venter til sesongen er over, får meg en ferie og tenker over det de neste par ukene, sa Giggs.

Snarlig managerskifte?

Da United-sjefen fikk spørsmål om hvem som blir David Moyes' permanente etterfølger, var han forsiktig.

Det er ventet at nederlenderen Louis van Gaal blir presentert som manager om kort tid, men Giggs sa at klubbdirektør Ed Woodward ikke har antydet at en kunngjøring vil skje med det første.

– Jeg har ikke snakket med Ed de siste dagene, så ingenting er endret siden lørdag. Det kan skje i løpet av dager eller i løpet av uker.

Like aktsom var Giggs i omtalen av Rio Ferdinand og Patrice Evra, som er på utgående kontrakter med klubben.

– Det er uvisst. Om de fortsetter, fortsetter de. Om de drar, drar de. Nye spillere kommer inn uansett om de blir eller drar. Men jeg tror det blir avgjort for oss tre i løpet av de neste ukene.

Hyllest

Det som er klart, er at midtstopperkjempen Nemanja Vidic gir seg og fortsetter karrieren i Inter og serie A.

Serberen fikk sitt farvel med Old Trafford publikummet tirsdag kveld.

– Vidic har vært en briljant spiller for oss, en briljant forsvarer. Han har delt så mye suksess med guttene. Han drar med våre gode ønsker, og forhåpentlig gjør han det bra, sa Giggs.

Selv fikk Giggs rosende ord fra Hull-manager Steve Bruce, som var United-kaptein da midtbanemannen fikk sitt gjennombrudd i Manchester-klubben på 1990-tallet.

– Om det er over for Ryan Giggs, har det vært litt av en karriere. Noen ganger blir ordet «stor» brukt for ofte, men han har vært en av de store, sa Bruce. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.