*Nettavisen* Sport.

Dette sier Jürgen Klopp om Manchester United

HAR IKKE HØRT FRA UNITED: Jürgen Klopp vil ikke avslå et tilbud før han har mottatt det. Foto: Patrik Stollarz (Afp / NTB scanpix)

Tyskeren het kandidat til managerjobben.

Tidligere denne uka fikk skotten David Moyes sparken i Manchester United. Nå leter den engelske storklubben etter en mann som er bedre skikket til å ta opp arven etter sir Alex Ferguson.

United er regjerende seriemester, men befinner seg på sjuendeplass i Premier League og ligger 23 poeng bak serieleder Liverpool fire runder før slutt.

Jürgen Klopp, som har gjort en fenomenal jobb med Borussia Dortmund de siste sesongene, er en mann som nevnes i forbindelse med den ledige United-jobben. Mange anser tyskeren som den beste United kan få tak i.

Klopp sier at han ikke har hørt noe fra United så langt.

- Jeg mener at Manchester United er en stor klubb, men det er også slik at så lenge ting går som de gjør her (i Dortmund), har jeg en tydelig avtale med Borussia Dortmund, sier Klopp ifølge Sky Sports.

- Derfor kan ikke dette handle om hvor stort et lag er, selv om det skulle komme et tilbud. Dessuten er det ukomfortabelt for meg å svare på dette så lenge det ikke eksisterer et tilbud. Det er personlig flaut for meg om jeg skulle avslå et tilbud før det har dukket opp, legger han til.

Dortmund-treneren forteller at han ser tusen grunner til å bli værende i den jobben han har. Klopp har to ganger ledet laget til Bundesliga-tittelen, og førte nokså sensasjonelt også laget til finale i Champions League forrige sesong.

- Det eneste kravet som må oppfylles her, og det er viktigere enn kontrakter, er at alle involvert må føle at jeg er den rette treneren for dette laget. Så lenge det er tilfellet, trenger jeg ikke å tenke på noe annet, avslutter 46-åringen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag