Dette sier Ødegaard om debuten

DEBUTERTE: Fotballtalent Martin Ødegaard.

DEBUTERTE: Fotballtalent Martin Ødegaard. Foto: Denis Doyle (Getty Images)

- Sånn er fotballen, sier han.

Søndag fikk Martin ødegard sin debut for Real Madrids andrelag, Real Madrid Castilla. Nordmannen kom på banen de siste 20 minuttene.

Kampen ble spilt mot Athletic Bilbaos andrelag.

En rekke mennesker, både fra Norge og Spania, hadde møtt opp på Alfredo Di Stefano stadion for å få med seg den norske 16-åringen i aksjon.

Jubelen var stor da han ble byttet inn i det 71. minutt.

Mandag publiserte Real Madrids TV-kanal et intervju med Ødegaard, der han snakker om hvordan det var å få sine første offisielle minutter på banen.

- Jeg er veldig glad for å ha fått min første kamp for Real Madrid. Det var godt å få noen minutter her, sier Ødegaard ifølge TV 2.

- Det var en tøff kamp, men vi burde ha vunnet. 2-2 var ikke den beste starten, men sånn er fotballen. Neste gang tar vi seieren, fortsetter han.

16-åringen spilte også noen minutter i en lukket treningskamp mot et kinesisk lag tidligere i forrige uke og også der gjorde han sine saker meget bra.

Søndagens oppgjør mot Athletic endte med 2-2. Baskerne tok ledelsen ved Gorka Santamaria, men Diego Llorrente utlignet for Castilla.

Burugi ga deretter Madrid-laget ledelsen, mens Santamaria sørget for at sluttresultatet ble 2-2. Athletics utligning kom med Ødegaard på banen.

Real Madrid Castilla topper sin avdeling i Segunda B.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.