RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette sier Rodgers om Sterling-bråket

BRA FORHOLD: Brendan Rodgers mener han og Raheem Sterling fortsatt er gode kollegaer.
BRA FORHOLD: Brendan Rodgers mener han og Raheem Sterling fortsatt er gode kollegaer. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)
Liverpool-sjefen møtte pressen fredag.

Liverpool-manager Brendan Rodgers holdt fredag en pressekonferanse i forbindelse med at de røde møter Stoke borte denne helgen.

Selv om temaet for pressekonferansen var sesongens siste ligakamp, ble det naturlig nok mye snakk om unggutten Raheem Sterling.

Stjernen skal ønske seg bort fra Liverpool og det spekuleres i at han kan bli solgt allerede denne sommeren. Partene sliter med å komme til enighet om en ny kontrakt og Sterling vil gjerne til en større klubb.

- Ikke misfornøyd
Skal vi tro Rodgers er imidlertid ikke situasjonen like dramatisk som det engelsk presse vil ha det til - der meldes det som full isfront.

- Kontraktssituasjonen endrer ikke mitt syn på Raheem. Jeg vil bare forbedre ham som spiller og har ikke noe problem med ham. Jeg føler meg trygg på at det bli nye samtaler i løpet av sommeren og tror ikke Raheem er misfornøyd med situasjonen her, sier Liverpool-sjefen til pressen.

- Dette er enkelt. Raheem har to år igjen av kontrakten med Liverpool. Jeg venter at han respekterer den kontrakten, fortsetter Rodgers.

Nordiren forteller videre at han har hatt mange samtaler med spilleren den siste tiden, men vil ikke avsløre hva som har blitt sagt.

- Alt vi gjør i Liverpool, holder vi bak stenge dører. Vi tar det internt. Hva andre måtte si, er vanskelig for meg å kommentere, sier manageren.

- Klar for Stoke
Det er hovedsakelig Sterlings agent, Aidy Ward, som har vært ute i media og kommentert framtiden til sin klient, en rekke ganger.

- Vi kan ikke kontrollere hva andre sier, mener Rodgers.

20 år gamle Sterling ble nylig kåret til årets unge spiller i Liverpool, men måtte tåle å bli buet på av fansen da han mottok prisen. Rodgers er imidlertid klar på at det ikke vil bli mer piping mot unggutten.

- Liverpool-fansen støtter alle sine spillere. Hvis han spiller i møtet med Stoke, vil han få full støtte av fansen, mener Liverpools manager.

Han tror det er gode sjanser for at Sterling spiller kampen.

- Så lenge han er frisk, er han med i troppen. Han er frisk nå. Vårt forhold er ikke påvirket av denne situasjonen, avklarer Brendan Rodgers.

Premier League avsluttes søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere