RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette sier sir Alex nei til

Foto: Montasje/Scanpix/Getty/All OVer Press
Sist oppdatert:
Skotten vil forhindre at unge stjerner blir høye på pæra.

Manchester United-manager sir Alex Ferguson er en mann som liker orden i rekkene, og har mange ganger vist sin autoritet.

Skotten har både kvittet seg med stjernespillere som ikke har oppført seg, og skjelt ut folk som ikke har prestert opp mot det som ventes på banen.

Manageren liker å ha kontroll ned til minste detalj, og viste nylig dette da han nektet klubbens unge spillere å motta en gave fra Uniteds sponsor, Chevrolet.

Tilbud om sportsbiler
Bilmerket har inngått en avtale med Premier League-klubben som gjelder fram til 2015, og Chevrolet ønsket selvsagt at Uniteds spillere skulle kjøre deres bil.

Alle spillerne på førstelaget skal ha fått tilbud om sportsbiler fra Chevrolet, og mange skal ifølge Daily Mail ha valgt den smått legendariske modellen Corvette.

Flere av spillerne måtte likevel klare seg uten bil. Ferguson skal nemlig ha nektet alle spillere under 23 år å ta imot gaven fra bilprodusenten.

Det betyr at folk som Phil Jones, Rafael, Chris Smalling og Danny Welbeck måtte klare seg med bilene de allerede hadde i garasjen fra før av.

Høye på pæra
Spillerne skal angivelig ikke få lov til å kjøre biler som ikke er godkjent av den skotske manageren. Det gjelder alle bilene de skal kjøre.

Ifølge Daily Mail skal dette være et av skottens mange virkemidler for å forsikre seg om at spillerne ikke blir for høye på pæra i ung alder.

For rundt to år siden skal den samme Ferguson også ha bestemt at spillerne på ungdomslaget ikke fikk lov til å bruke fargede fotballsko.

Manchester United står så langt med én seier og ett tap i Premier League denne sesongen. Til helgen venter Southampton borte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere