RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette skal redde Fulham

I AKSJON: John Arne Riise, Fulham.
I AKSJON: John Arne Riise, Fulham. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Felix Magath har planen klar for John Arne Riise og lagkameratene.

Tyske Magath er kjent for sine tøffe treninger. Nå innfører han ekstra forsvarstrening for å berge Fulhams Premier League-status.

Etter 1-3-tapet mot Ole Gunnar Solskjærs Cardiff lørdag, er Fulham for alvor i problemer. Med 21 poeng ligger London-laget helt sist. Fire poeng skiller opp til trygg grunn. Ni kamper uten seier bekymrer laget hvor Brede Hangeland og John Arne Riise utgjorde halve forsvaret lørdag.

- Jeg er sjokkert over at vi slipper inn mål etter hjørnespark, for det er det aller letteste å forsvare seg mot. Du må organisere deg og stå imot. Så jeg skjønner ikke at det likevel skjer, sier Magath.

Slipper inn mest

- Vi må snakke sammen, og den kommende uken skal vi ha økter med forsvarstrening. Spesielt på cornere, for jeg har aldri sett oss så dårlig på hjørnespark, sier Magath.

Med 65 baklengsmål har Fulham sluppet inn flest i årets Premier League. Johnny Heitinga, forsvareren som kom fra Everton i januar, er bekymret.

- Det er ikke vanskelig å se hva som mangler. Vi slipper inn for lette mål. For øyeblikket er dette et lag som spiller uten selvtillit og som slipper inn billige mål, sier Heitinga.

Lever i håpet

Han tror likevel det er mulig å overleve.

- Jeg tror fortsatt på mirakler. Det er fortsatt 27 poeng å kjempe for, og vi møter en del av lagene rundt oss. For oss blir det å overleve i Premier League som å vinne mesterligaen. Det spiller ingen rolle hvordan vi klarer det, bare vi finner en løsning og det raskt, sier Heitinga.

Slik ser Fulhams resterende kampprogram ut: Newcastle (h), Manchester City (b), Everton (h), Aston Villa (b), Norwich (h), Tottenham (b), Hull (h), Stoke (b), Crystal Palace (h). (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere