RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette skal til for at Bale blir i Tottenham

Foto: Ian Kington/Afp
Sist oppdatert:
Stjernespilleren skal ha gitt klubben lovnader.

Gareth Bale har hatt en fantastisk sesong for de liljehvite fra Nord-London, og han er nominert og favoritt til å vinne prisen for årets spiller i Premier League.

Waliseren står med 18 scoringer denne sesongen, og har vært en sterk bidragsyter til Tottenhams gode prestasjoner denne sesongen.

Mange hevder Tottenham ikke hadde vært annet enn et lag midt på tabellen uten Bale.

Blir i klubben?
En naturlig konsekvens av de vanvittige prestasjonene denne sesongen er rykter om at Bale vil bli solgt til en større klubb etter denne sesongen.

Skal vi tro Andre Villas-Boas kan det hende han må se sin beste spiller forlate klubben etter sesongen - men bare hvis de ikke klarer topp fire på tabellen.

- Det er den informasjonen jeg har fått fra klubben, sier Tottenham-manageren ifølge Sky Sports. Tottenham har som mål å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League. For at de skal klare det er de nødt til å havne blant de fire beste i ligaen.

Før helgens runde ligger laget som nummer fem i Premier League, men har igjen én kamp mindre spilt, og to poeng mindre enn Arsenal på tredjeplass.

Kan bli tidenes dyreste
Vinner Tottenham sine fem resterende kamper vil de være klare for neste sesongs Champions League.

- Klubben vil beholde sine beste spillere. Det er den eneste måten vi kan forsikre oss om at vi er blant de fire beste lagene i Premier League hvert år, fortsetter Villas-Boas.

- Gareth er en del av prosjektet vårt, med vissheten om at han har vært fantastisk denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi utvikle han til å bli enda bedre.

Skulle det være en klubb som ønsker å hente Bale må de grave dypt i lommeboka. Rykter den siste tiden hevder at Tottenham vil kreve så mye som 80 millioner pund for sin stjernespiller. Det er ikke langt ifra det Cristiano Ronaldo ble solgt for fra Manchester United, da Real Madrid spydde opp 94 millioner euro for portugiseren i 2009.

Tottenham gjester Wigan lørdag, i en kamp som er meget viktig for begge lagene. Wigan står i fare for å rykke ned, og laget trenger alle poengene de kan sanke.

Lørdagens Premier League-runde følger du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere