RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GRUNN TIL JUBEL: Ronny Deila kunne fra sidelinjen se at det meste stemte for sitt Celtic da Dundee kom på besøk.
GRUNN TIL JUBEL: Ronny Deila kunne fra sidelinjen se at det meste stemte for sitt Celtic da Dundee kom på besøk. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos / NTB scanpix)

Dette smakte godt, Ronny Deila!

Sist oppdatert:
Holdt lekestue hjemme mot Dundee.

CELTIC - DUNDEE 6-0:

Et Celtic, for anledninen uten en småskadet Stefan Johansen på laget, fikk det enkelt da Dundee kom på besøk til Glasgow søndag.

Etter å ha vært på tur til Amsterdam og Europa League-møte med Ajax i midtuka, viste Celtic at de fortsatt hadde mengder av krutt i støvlene.

Mye finspill og hele 6-0 gjorde nok ekstremt godt for en Ronny Deila som igjen er under en del press etter exiten fra Champions League og sist helgs tap mot serieleder Aberdeen.

Hjemmepublikummet viste at de satte stor pris på målshowet og var oppe på beina og klappet da kampen gikk mot slutten.

Ronny Deilas menn spratt ut av startblokkene og ledet 2-0 allerede etter et kvarters spill. Tom Rogic og Leigh Griffiths sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause med en komfortabel ledelse.

Etter sidebyttet fortsatte lekestua hjemme på Parkhead, og en dobbel fra Emilio Izaguirre samt mål fra Scott Brown og Nadir Ciftci, gjorde at Deilas menn til slutt kunne juble for en overlegen 6-0-seier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere