Dette var surt, Ståle

TAPTE: Ståle Solbakken og FC København tapte 1-0 etter at Fabio Quagliarella scoret på straffe på overtid.

TAPTE: Ståle Solbakken og FC København tapte 1-0 etter at Fabio Quagliarella scoret på straffe på overtid. Foto: Giorgio Perottino (Reuters)

FC København røk på overtid i Italia.

02.10.14 23:42

TORINO - FC KØBENHAVN 1-0:

FC København og Ståle Solbakken tapte 0-1 for Torino i Europaligaen torsdag. Kampen ble avgjort på straffe i tilleggstiden.

Fire minutter på overtid scoret innbytter Fabio Quagliarella på straffe og ødela for Solbakkens lag med Tom Høgli på backplass.

TV-bildene viste en meget irritert Ståle Solbakken som slo seg selv i armen i ren frustrasjon, mens Torino-spillerne feiret seiersmålet.

Etter to spilte kamper i europaligaens gruppe B ligger FC København på tredjeplass med tre poeng etter seier hjemme mot HJK. Det finske laget tapte 0-3 for Brugge.

Det var Quagliarella som ble dratt ned i feltet av Mikael Antonsson på vei igjennom på overtid. Han satte selv straffen sikkert i mål. Det var andre året på rad at han scorer mot FCK.

- Ballen blir ikke kalrert ut av feltet og jeg ser at han er fri. Han hadde kanskje scoret likevel, men det er dritt å lage straffe på et slikt tidspunkt, sa Antonsson til dansk TV 6.

- Det er jo en reaksjon. Jeg vil ikke at han skal score og tenker at han er først på ballen. Det går fort og man reagerer. Sånn er det, men det var ikke så smart, la han til.

Seieren var fortjent nok ettersom Torino eide ballen mest og skape de fleste sjansene i kampen. FCK på sin side hadde det vanskelig med å skape noe offensivt.

FCKs neste oppgave ute i Europa blir bortekampen mot Brugge 23. oktober. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.