RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette vil gjøre Brendan Rodgers fornøyd

Liverpool-manageren mangler kun to spillere.

OSLO (Nettavisen): Liverpool har hittil lånt ut sju spillere, og solgt tre i det pågående overgangsvinduet. Fire har kommer til: forsvarsspiller Kolo Toure (gratis fra Manchester City), spiss Lago Aspas (fra Celta Vigo for sju millioner pund), spiss og ving Luis Alberto (fra Sevilla for 6,8 millioner pund) og keeper Simon Mignolet (fra Sunderland for ni millioner pund).

Da managaer Brendan Rodgers tirsdag møtte den norske pressen, i forbindelse med Liverpools kamp mot Vålerenga på Ullevaal onsdag, kunne han avsløre at han ennå ikke er helt fornøyd.

- Vi har gjort det veldig bra i dette overgangsvinduet. Fire spillere, som jeg er veldig fornøyd med, har kommet til, og hvis vi kan få inn et par til før vinduet stenger, vil vi være ekstremt fornøyde, forteller Rodgers.

- Vi trenger spillere som kan forbedre oss i posisjoner hvor vi mangler litt. Akkurat nå er det snakk om én eller to offensive spillere, utdyber Liverpool-manageren.

- Det er fortsatt målet
Tradisjonsrike Liverpool har de siste årene slitt med å holde følge med de andre gigantene, og endte som nummer sju i Premier League forrige sesong. Målet er likevel fotsatt det samme.

- Målestokken for Liverpool er alltid Champions League. Jeg tror vi har en god sjanse til å plassere oss slik at vi kvalifiserer oss denne sesongen, men mange av våre rivaler, som allerde lå et skritt forran oss, har brukt enormt mye penger i sommer. Det er en meget vanskelig utfordring, men vi må ikke se på den som en trussel. Vi ser på denne sesongen som en mulighet til å bevege oss fremover, forteller Rodgers til den norske pressen.

- Det er det Liverpool fotballklubb handler om; vi aksepterer aldri nestbest. Vi vil kvalifisere oss til Champions League, men ikke bare det, vi vil kjempe om en av topplassene, der også.

Forbereder seg ikke på Suárez-exit
På spørsmålet om hvordan han tror Liverpool vil klare seg hvis Luis Suárez forsvinner, slik han har gitt uttrykk for at han ønsker, er Rodgers kort.

- Vi klarte oss bra på slutten av sesongen da Suárez ikke spilte. Det vil alltid være andre spillere. Men det er ikke noe jeg tenker på nå, å spille uten Suárez.

Liverpool møter Vålerenga på Ullevaal onsdag klokken 19.00. Det er fortsatt ledige billetter til kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere