Di Maria forteller hvorfor han forlot Manchester United

GOD: Angel Di Maria har vært en viktig brikke for Paris Saint-Germain etter overgangen fra Manchester United.

GOD: Angel Di Maria har vært en viktig brikke for Paris Saint-Germain etter overgangen fra Manchester United. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Premier League-klubben hadde kanskje hatt behov for argentinerens kreativitet denne sesongen?

15.12.15 11:14

I en avtale som kostet nærmere 500 millioner kroner ble Angel Di Maria solgt til Paris Saint-Germain fra Manchester United.

Argentineren ble ingen suksess på Old Trafford i løpet av den ene sesongen han var i klubben, etter den dyre overgangen fra Real Madrid.

Nå forteller den argentinske vingen om hvorfor han forlot United og fortsatte karrieren i den franske hovedstaden.

En personlig telefonsamtale med PSG-trener Laurent Blanc overbeviste ham om at en overgang var det rette steget for ham i karrieren.

- Den første gangen vi snakket sammen, det var før jeg signerte for PSG. Samtalen gjorde meg veldig glad, sier Di Maria ifølge Sky Sports.

Han mener det minnet ham om en annen overgang han har gjennomført i karrieren, en overgang som han ble glad for å fullføre.

- Det skjedde på samme måten som da Jose Mourinho fikk meg til å komme til Real Madrid. De ringte meg i forkant, og jeg snakket med dem. Blanc ringte meg mens han var i USA, og jeg fremdeles var på ferie, forklarer Di Maria.

Den franske treneren forklarte Di Maria at han hadde jaktet underskriften hans i flere sesonger, og at han ville bli spiller som ble satset på i den franske hovedstadsklubben.

Argentineren har scoret syv mål for PSG denne sesongen, som leder Ligue 1 med hele 17 poeng.

Og når United sliter med det offensive spillet denne sesongen, så er det lov til å stille seg spørsmålet om det var riktig å selge den argentinske ballkunstneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.