Di Maria røper Ronaldo-spådom

TVILSOM TIL GJENFORENING: Angel Di Maria tror neppe Cristiano Ronaldo er villig til å forlate Real Madrid.

TVILSOM TIL GJENFORENING: Angel Di Maria tror neppe Cristiano Ronaldo er villig til å forlate Real Madrid. Foto: (c) (c) Jose Luis Cuesta/cordon Press/corbis

Angel Di Maria (26) tviler på at United-fansen får oppfylt sine Cristiano Ronaldo-drømmer.

06.01.15 21:54

- Jeg tror ikke han kommer tilbake til Manchester United, er Manchester United-stjernens dystre spådom, ifølge The Guardian.

Ronaldo ble verdens dyreste spiller da han forlot Manchester United til fordel for Real Madrid for omkring 825 millioner kroner i 2009.

Siden den gang har United-fansen drømt om at han en dag skal returnere til den røde drakten.

- Det er vanskelig å forlate Real Madrid. Kanskje det skjer, men jeg tror han storkoser seg, og at han neppe ønsker en forandring, sier Di Maria.

Tviler
Da Nettavisen nylig ba La Liga-ekspert Petter Veland om å vurdere sjansene for en Old Trafford-retur for Ronaldo, svarte C More-profilen slik:

- Hadde spørsmålet ditt innholdt «i 2015», hadde jeg vært ganske klar på at det ikke skjer. Snakker vi 2016, 2017 og i lengre perspektiv, skal man på ingen måte utelukke det. Han har et sterkt forhold til klubben, og selv Real Madrid innser at også en spiller som Ronaldo utgår på dato. Ikke om ett år, ikke om to, men om tre-fire år blir han godt over 30, og da skjønner Real Madrid at yngre krefter må inn. Og det kommer et tidspunkt da markedsverdien hans synker betraktelig, og det vil ha store utslag, sa Veland.

To valg
Han tror det kun er to valg for Ronaldo om han vil forlate Real Madrid, og det er United eller barndomsklubben Sporting Lisboa.

- Jeg ser ikke på Ronaldo som en type som avslutter i USA eller Emiratene. For å holde United-fansens håp ved like, tror jeg han kan vende tilbake, men de må vente noen år, spekulerer Veland.

Den portugisiske kantspilleren har banket inn elleville 203 mål på 180 ligakamper for den spanske hovedstadsklubben og er for lengst blitt et verdensikon.

Nå er han storfavoritt til å stikke av med nok en seier i Ballon d'Or-kåringen som snart skal avholdes.

I Premier League har han allerede bevist sin verdi, og scoret i sin tid 84 mål på 196 kamper i den røde United-trøya.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.