RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Di Maria vil vekk fra Real Madrid

PÅ VEI VEKK: Angel Di Maria.
PÅ VEI VEKK: Angel Di Maria. Foto: Daniel Ochoa De Olza (Ap / NTB scanpix)
Real Madrid-trener Carlo Ancelotti bekreftet torsdag at den argentinske midtbanespilleren Angel Di Maria vil vekk fra klubben.

Di Maria har spurt om å bli solgt før overgangsvinduet stenger 1. september. 26-åringen gikk glipp av VM-finalen mot Tyskland på grunn av en skade, men bidro sterkt på Real Madrids vei mot seier i mesterligaen.

Siden den gang har klubben sikret seg midtbanespillerne James Rodríguez og Toni Kroos.

Derfor har Di Maria følt at han ikke er med i klubbens framtidsplaner. Storklubber som Manchester United og Paris Saint-Germain skal være interessert i å sikre seg Di Maria.

- Jeg er overrasket over å lese at det skal være uenighet mellom meg og klubben om dette. Det er ingen uenighet, og vi tenker begge det samme, sa Ancelotti.

- Situasjonen er klar. Spilleren har bedt om å få forlate oss etter å ha avslått et tilbud om ny kontrakt. Derfor har vi sett etter erstattere for ham. Det er en situasjon som spilleren selv må løse, men om han ikke finner en løsning vil han spille for oss denne sesongen også.

Ancelotti antydet også at tyske Sami Khedira kan forlate hovedstadsklubben de nærmeste ukene. Khedira, som gikk glipp av VM-finalen etter å ha skadet seg under oppvarming, skal være på vei til Bayern München. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere