RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Di Matteo har fått sparken

Sist oppdatert:
West Bromwich Albion kvittet seg med manageren.

West Bromwich tapte lørdag 3-0 mot Manchester City og gikk dermed på sitt 13. nederlag i Premier League denne sesongen. Fire av seks kamper i 2011 har endt med tap. Den nyopprykkede klubben ligger på 16.-plassen, kun ett poeng unna nedrykksstreken.

Det er ikke godt nok for sjefene på The Hawthorns, som nå har gitt trener Roberto Di Matteo sparken. Italieneren har vært WBA-manager siden 2009 og ledet klubben til opprykk forrige sesong.

Michael Appleton, som har trent andrelaget, tar midlertidig over for Di Matteo. Også assistenttrener Eddie Newton forlater klubben.

WBAs formann, Jeremy Peace, sier følgende til klubbens hjemmeside:

- Det har vært en tøff avgjørelse å ta, men vi mener det er det riktige å gjøre for at klubben skal ha best mulig sjanse til og beholde plassen i Premier League. Den dårlige rekken med resultater strekker seg lenger enn tre måneder tilbake, og det er lite som har tydet på at det skal endre seg. Hvis dette fortsetter stort lenger blir det vanskelig å nå målet om og beholde plassen i Premier League. Derfor følte vi at det var nødvendig å handle nå.

- På veiene av klubben vil jeg takke Roberto for hans innsats de siste 19 månedene, spesielt for hans bidrag til at vi rykket opp, og for den gode starten på årets sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere