RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Diarra vil ikke møte Lyon

Mahamadou Diarra uttrykker sin enorme glede over endelig å være klar for Real Madrid. Men han vil helst slippe å møte gamleklubben i Champions League.

John Carews tidligere lagkamerat i Lyon ble klar for Real Madrid tirsdag. Han har skrevet under på en femårskontrakt. Real betaler 26 millioner euro for midtbanespilleren, som også var i Manchester Uniteds søkelys. Men Diarra var aldri i tvil om hvor han ønsket seg.

- Jeg er veldig opprømt. Det er en drøm for meg å komme til Madrid for å spille fotball. Jeg er takknemlig for alle som har stått på de siste dagene for å fullføre forhandlingene. Nå er det min tur til å yte en innsats på banen, sier han.

25-åringen vil imidlertid slippe å møte Lyon i årets utgave av Champions League.

- Jeg kommer til å savne laget. Vi har utrettet store ting hver eneste sesong. Jeg har møtt fantastiske mennesker her, og jeg kommer til å savne dem. Jeg har hatt fire fantastiske år her, og jeg kommer til å være Lyon-fan i Spania. Jeg kommer til å se hver kamp, og å møte dem i Champions League, vil være for ille, sier han til Lyons hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere