RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Diego Costa i fyr og flamme


SCORET TO: Diego Costa tilbake i målform for Chelsea.
SCORET TO: Diego Costa tilbake i målform for Chelsea. Foto: Suzanne Plunkett
Sist oppdatert:
Endelig scoret superspissen igjen.

CHELSEA - ASTON VILLA 2-0:

Chelsea har fått en grusom start på sesongen og de blå fra London sto kun med to ligaseirer før møtet med Aston Villa lørdag.

Manager José Mourinho har vært under press og flere av stjernene har slitt med å levere på samme nivå som sist sesong.

Stjernespiss Diego Costa er blant dem som har tatt selvkritikk. I et intervju nylig innrømmet kraftkaren at han rett og slett var overvektig da han kom tilbake fra ferie i sommer og startet sesongoppkjøringen.

Lørdag så det imidlertid ut til at stjernen hadde fått orden på både vekta og målformen. Costa scoret to ganger da Villa ble slått i London.

Hans første ligamål siden 23. august.

Manager José Mourinho var passe fornøyd med seieren.

- Vi mangler selvtillit om dagen, men denne prestasjonen vil hjelpe oss. Men når du har dårlig selvtillit, blir ikke kvaliteten god nok. Men i dag var vi solide taktisk, spesielt defensivt. Det var bra innsats og en solid prestasjon fra vår side, sier José Mourinho til BBC.

- Noen av gutta sliter med selvtilliten, men i dag sto vi sammen som et lag. Spillerne viste en vilje og et samhold. De er klare for å kjempe om viktige poeng nå. Disse poengene var også viktig for oss, sier han.

Det første Costa-målet kom etter 34 minutters spill. Willian snappet opp en svak pasning fra Joleon Lescott og stormet inn i feltet. Brassen slapp ballen på tvers til Costa og målmaskinen satte enkelt inn 1-0.

Costas andre fulltreffer kom etter 54 minutters spill på Stamford Bridge. Francesc Fabregas åpnet opp hele Villa-forsvaret med en krempasning og Costa fintet, skjøt og jublet for sitt andre mål for dagen.

Avslutningen gikk for øvrig via et Villa-bein og keeper Brad Guzan var dermed sjanseløs. Dermed kan det ende opp som selvmål.

Chelsea nøyde seg med to fulltreffere lørdag.

I de bakre rekker var kaptein John Terry tilbake, etter å ha vært litt ute av laget denne sesongen og endelig ble det smultring på de blå.

Resultatet betyr at Chelsea nå er oppe i 11 poeng etter ni kamper. Aston Villa sliter fortsatt i bunnen med sine fire poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere