Diouf frir til Molde

MOLDE-RETUR? Pape Paté Diouf sier han gjerne kommer tilbake til Molde.

MOLDE-RETUR? Pape Paté Diouf sier han gjerne kommer tilbake til Molde. Foto: Nicolas Lambert (Afp)

- Jeg kommer tilbake hvis de vil ha meg.

17.03.14 13:27

Pape Paté Diouf har ikke Ståle Solbakkens tillit i FC København og ønsker seg bort fra klubben for å få mer spilletid.

Senegaleserens kom fra Molde sommeren 2011, etter å ha scoret imponerende 12 mål på 14 tippeligakamper på våren.

Nå ønsker han seg en retur til rosenes by og bekrefter at det har vært samtaler mellom Molde og FCK.

- Jeg vet at klubbene har snakket sammen. Jeg kommer gjerne tilbake til Molde dersom de vil ha meg, sier Diouf til Nettavisen.

Ifølge Dioufs agent, Jim Solbakken, har flere klubber vist interesse for 27-åringen. Diouf selv er ikke avvisende til å forlate FCK til fordel for et annet lag, dersom klubben ikke kommer til enighet med Molde.

- Jeg er en profesjonell fotballspiller og spiller der jeg får sjansen, sier Diouf om muligheten for at han kan havne i en annen norsk klubb.

Diouf, som har vært lånt ut til Esbjerg tidligere denne sesongen, bekrefter overfor Nettavisen at han er misfornøyd med den manglende tilliten i FCK.

- Jeg vil ikke bli her hvis jeg ikke får spille. Jeg synes at jeg har fortjent mer spilletid, men har ikke fått sjansen, sier han.

FCK betalte Molde mellom 17 og 18 millioner kroner for Diouf og vil naturlig nok ha noe tilbake for å slippe ham ett år før kontrakten går ut.

Høsten 2012 var Diouf på utlån fra FC København til Molde. Den gangen ble det med én scoring på ni kamper.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag