RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Diouf fristet av Wigan

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
- Jeg vil spille fast uke etter uke, sier spissen.

Mame Biram Diouf innser at han ikke vil få mye spilletid på Old Trafford.

Den tidligere Molde-spissen har ikke spilt ett eneste minutt for Manchester United i ligaen denne sesongen – og synes å være langt bak i klubbens kø av angripere.

- Et godt alternativ
Mye tyder derfor på at Diouf kan komme til å bli lånt ut i overgangsvinduet i januar – og Wigan skal ifølge hovedpersonen være et alternativ.

- Det er ett alternativ i øyeblikket, og et godt sådan. Jeg vil spille fast uke etter uke – og prøve å imponere Sir Alex Ferguson, sier Diouf til Sky Sports.

Senegaleseren henter inspirasjon hos en annen av Uniteds spisser.

- Hvis jeg klarer å avslutte denne sesongen godt, kan jeg kjempe om en plass på laget neste sesong, akkurat som Danny har gjort i år, sier han.

Danny Welbeck var forrige sesong utlånt til Sunderland, men har denne sesongen slått seg inn å på United-laget. Der har han imidlertid skarp konkurranse i angrepet av Wayne Rooney, Javier Hernandez, Dimitar Berbatov og Michael Owen.

En annen av klubbens spisser, Federico Macheda, ble nylig utlånt til QPR ut sesongen. Han har i likhet med Diouf slitt med å få spilletid i første halvdel av sesongen.

- Kan være nøkkelen
Sistnevnte håper nå at en låneavtale kan gå i orden også for ham.

- Wigan kan være nøkkelen for meg. Jeg gjorde det OK for Blackburn, men trenger å gjøre det bra i den neste låneperioden. Det er også andre klubber som er interesserte, sier han.

Ifølge engelske medier skal Wigan-sjef Roberto Matrinez ha vært interessert i nevnte Macheda, men etter sistnevntes overgang til QPR er Diouf det heteste objektet.

Wigan ligger i øyeblikket nest sist i den engelske eliteserien, og har scoret færrest mål av alle så langt. 18 nettkjenninger på 20 serierunder er særdeles mager kost.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere