Gå til sidens hovedinnhold

Diouf fristet av Wigan

- Jeg vil spille fast uke etter uke, sier spissen.

Mame Biram Diouf innser at han ikke vil få mye spilletid på Old Trafford.

Den tidligere Molde-spissen har ikke spilt ett eneste minutt for Manchester United i ligaen denne sesongen – og synes å være langt bak i klubbens kø av angripere.

- Et godt alternativ
Mye tyder derfor på at Diouf kan komme til å bli lånt ut i overgangsvinduet i januar – og Wigan skal ifølge hovedpersonen være et alternativ.

- Det er ett alternativ i øyeblikket, og et godt sådan. Jeg vil spille fast uke etter uke – og prøve å imponere Sir Alex Ferguson, sier Diouf til Sky Sports.

Senegaleseren henter inspirasjon hos en annen av Uniteds spisser.

- Hvis jeg klarer å avslutte denne sesongen godt, kan jeg kjempe om en plass på laget neste sesong, akkurat som Danny har gjort i år, sier han.

Danny Welbeck var forrige sesong utlånt til Sunderland, men har denne sesongen slått seg inn å på United-laget. Der har han imidlertid skarp konkurranse i angrepet av Wayne Rooney, Javier Hernandez, Dimitar Berbatov og Michael Owen.

En annen av klubbens spisser, Federico Macheda, ble nylig utlånt til QPR ut sesongen. Han har i likhet med Diouf slitt med å få spilletid i første halvdel av sesongen.

- Kan være nøkkelen
Sistnevnte håper nå at en låneavtale kan gå i orden også for ham.

- Wigan kan være nøkkelen for meg. Jeg gjorde det OK for Blackburn, men trenger å gjøre det bra i den neste låneperioden. Det er også andre klubber som er interesserte, sier han.

Ifølge engelske medier skal Wigan-sjef Roberto Matrinez ha vært interessert i nevnte Macheda, men etter sistnevntes overgang til QPR er Diouf det heteste objektet.

Wigan ligger i øyeblikket nest sist i den engelske eliteserien, og har scoret færrest mål av alle så langt. 18 nettkjenninger på 20 serierunder er særdeles mager kost.

Reklame

Kun til midnatt: Disse butikkene har enorme tilbud på Cyber Monday