RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse gutta taper aldri

Foto: Ap / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Sjekk Juventus' utrolige statistikk.

JUVENTUS - ROMA 4-1:

Juventus fortsetter å imponere i italiensk Serie A og har fremdeles ikke tapt en seriekamp siden 11. mai 2011. Nå er rekken utvidet til 45 kamper.

Lørdag kveld var det Zdenek Zemans Roma som fikk gjennomgå da Andrea Pirlo, Arturo Vidal, Alessandro Matri og Sebastian Giovinco sørget for 4-1-seier til vertene.

Pablo Daniel Osvaldo satte inn Romas mål på straffespark.

Følg kamputviklingen minutt for minutt her

Marerittstart for Roma
Juventus startet kampen friskt, og både Alessandro Matri og Claudio Marchiso var nær ved å få satt ballen i mål etter etter innlegg fra Martin Caceres tidlig i kampen.

Hjemmelaget fortsatte å peise på framover, og Rodrigo Taddei ble tildelt gult kort da han hindret Marchisio på vei gjennom.

Det påfølgende frisparket satt Andrea Pirlo rett i mål til 1-0 for Juventus. Skuddet kom i keeperhjørnet, men Maarten Stekelenburgs sikt så ut til å være svært begrenset.

Minutter senere gikk det fra vondt til verre for Roma. Stekelenburg var langt ute og klarerte og Juve fikk avsluttet på mål. Skuddet ble blokkert av armen til Leandro Castan og dommeren pekte på straffemerket.

Straffesparket ble satt kontant i hjørnet av Arturo Vidal og Juventus ledet 2-0 etter et kvarters spill.

Hele backfireren fikk gult kort
Serielederen ga seg imidlertid ikke med det og fortsatte å kjøre over et skakkjørt Roma-forsvar. Etter 26 minutter hadde hele backfireren til de røde og gule fått gult kort. '

Før Federico Balzaretti fullførte den Roma-bragden hadde Alessandro Matri økt ledelsen til 3-0 etter mer forferdelig forsvarsspill fra gjestene.

Både Mirko Vucinic og Claudio Marchiso hadde hvert sitt skudd i tverrligger og Juve var med det nærmere 4-0 enn Roma kom redusering før pause.

Etter pause slakket hjemmelaget litt ned på tempoet, og lot Roma slippe unna den verst ydmykelsen.

Leonardo Bonucci forærte også gjestene et straffespark da han felte innbytter Mattia Destro.

Pablo Daniel Osvaldo var iskald, ventet ut Buffon og satte inn reduseringen for Roma.

På overtid satte Sebastian Giovinco inn 4-1 etter et flott forarbeid av Andrea Barzagli.

Milan skuffer
I en kamp som ble spilt tidligere lørdag, viste Milan at laget ennå ikke er friskmeldt og at det ikke er tilfeldig at laget har fått en dårlig start på sesongen.

Stephan El Shaarawy ga Rossoneri ledelsen borte mot Parma, men Daniele Galloppa utlignet og sørget for at sluttresultatet ble 1-1,

Milan ligger nå på niendeplass, men kan havne lenger ned før runden når runden er ferdigspilt.

Juventus troner alene på toppen med 16 poeng av 18 mulige. Napoli kan havne à poeng med de svarte og hvite med seier mot Sampdoria søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere