RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse kan erstatte Vidic

Foto: AFP/Scanpix
Alex Ferguson skal bortimot ha gitt opp å beholde Nemanja Vidic.

Serberen har vært en av Manchester Uniteds viktigste spillere de siste årene, men nå kan karrieren på Old Trafford nærme seg slutten. Tirsdag kom rapportene (igjen) om at Real Madrid ville ha Vidic til sommeren. Onsdag skriver så The Times at Ferguson tviler på om han kan beholde Vidic lenger enn til sommeren.

Vidic´ kontrakt går ut sommeren 2012, men United kommer ikke til å tviholde på midtstopperen. I stedet vil de ha penger for ham, og de vil presse Real Madrid til å i alle fall betale 30 millioner pund.

Da er spørsmålet hvem som skal erstatte serberen?

Manchester United har Rio Ferdinand, Johnny Evans og Wes Brown i egne rekker allerede, men må helt klart hente en ny spiller hvis Vidic forsvinner. Ifølge The Times er det spesielt tre navn som peker seg ut: Evertons Jack Rodwell, Palermos Simon Kjær eller Portos Bruno Alves.

18 år gamle Rodwell debuterte for Everton allerede i 2007, og står nå med 36 seriekamper for klubben bare 18 år gammel. Han er også en nøkkelspiller på det engelske U21-landslaget. 20 år gamle Kjær startet karrieren i Midtjylland, og ble kåret til Danmarks største talent under 19 år i sin første sesong. Real Madrid var på ham, men fikk nei. Så ble han til slutt solgt til Palermo. Der spiller han fast i Serie A - bare 20 år gammel.

Portugisiske Bruno Alves blir en annen type spiller. Han er 28 år gammel, og har spilt over 100 kamper for Porto. Det er rapporter fra portugisisk presse som kobler ham til United.

Men først får man se om engelsk presse og The Times virkelig har rett - og Vidic forlater United til sommeren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere