RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ole-Johnny Myhrvold (Glomdalen)

Disse rykker ned

Sist oppdatert:
Mens Tom Nordli ser ut til å ha lyktes med nok en snuoperasjon.

Sandnes Ulf er kun tre kamper unna Tippeligaen. Etter 3-0-seieren over Hødd søndag står vestlendingene med 52 poeng - fire flere enn HamKam på andreplassen (som også gir direkte opprykk) og seks flere enn Ranheim, Sandefjord og Bodø/Glimt.

Det er med andre ord ikke avgjort i toppen av Adeccoligaen, men i bunnen er det snart klart hvilke klubber som må spille andredivisjonsfotball neste år.

Tabellens jumbo, Løv-Ham, er allerede klar for nedrykk. Det samme er Randaberg, som har sluppet inn utrolige 77 mål, og Nybergsund Trysil, som ikke klarte å få med seg de nødvendige poengene fra søndagens kamper.

Det klarte imidlertid Strømmen, som slo Løv-Ham 6-2, og med det ennå har mulighet til å havne over streken.

Kongsvinger, som lenge lå svært dårlig plassert, ser ut til å redde plassen. Tom Nordlie overtok som trener i september, og har gjennomført en av sine velkjente snuoperasjoner. Gutta fra skogen har tatt poeng i sine fem siste kamper, og ligger rimelig trygt plassert midt på tabellen med 37 poeng.

I Tippeligaen, som har hatt landslagspause denne helgen, kan fortsatt mye skje, men i skrivende stund er Start og Sarpsborg nærmest Adeccoligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere