*Nettavisen* Sport.

Disse spillerne kan hentes gratis

WHERE TO GO, RONNIE? Ronaldinho og Victor Valdes, her fra tiden i Barcelona, står fremdeles uten klubb.

WHERE TO GO, RONNIE? Ronaldinho og Victor Valdes, her fra tiden i Barcelona, står fremdeles uten klubb. Foto: Imago/cordon Press/diario As

En rekke kjente navn står fremdeles uten klubb.

Overgangsvinduet stengte natt til tirsdag, men flere spillere med kjente navn, er fremdeles på jakt etter en ny klubb.

Vi har satt opp en startellever med spillere som fortsatt er tilgjengelige og på utkikk etter en arbeidsgiver.

Keeper: Victor Valdes
Forlot Barcelona i sommer etter 12 sesonger i den spanske storklubben. Var på vei til Monaco, men skadeproblemer satte en stopper for overgangen til 32-åringen. Nå kobles han til Liverpool og kan bidra med kjærkommen konkurranse for Simon Mignolet.

Høyreback: Anthony Reveillere
Spilte 13 kamper for Napoli i Serie A i fjor og fikk også med seg en Coppa Italia-tittel før han forlot klubben. Har en fortid i stoklubber som Valencia og Lyon og bør i utgangspunktet ikke ha trøbbel med å finne jobb. Serie B-klubben Ternana skal ha håp om å signere forsvarsspilleren.

Klikk på bildet for å forstørre.

KLUBBLØS: Diego Lugano står uten klubb og tok seg denne uken tid til å spille Match for Peace mot blant andre Roberto Baggio denne uka. Foto: Alessandro Bianchi (Reuters)

Midtstopper: Diego Lugano
Den erfarne uruguayaneren ble ingen suksess i West Bromwich og avsluttet samarbeidet med Premier League-klubben et år før kontrakten gikk ut. 33-åringen har 95 kamper med flagget på brystet og var med i Uruguays VM-tropp i sommer. De siste dagene har Lazio vist sin interesse.

Midtstopper: Joseph Yobo
Viste under sommerens VM at han fortsatt kan prestere på et brukbart nivå. Var lånt ut fra Fenerbahce til Norwich forrige sesong. I slutten av september fikk han beskjed om å forlate den tyrkiske klubben fordi den ville gjøre plass til andre utenlandske spillere.

Venstreback: Andrea Dossena
Italieneren signerte for Sunderland i fjor sommer, men ble ingen hit på Stadium of Light. Venstrebacken markerte seg først og fremst med en grisetakling mot Hulls David Meyler. Nå er den tidligere Liverpool-spilleren igjen ledig på markedet for lag som er desperate etter en ny venstreback.

Defensiv midtbane: Alou Diarra
Franskmannen har en pen CV, med klubber som Liverpool og Bayern München representert. Det er imidlertid i Frankrike han har utmerket seg mest. Nå har han bikket 33 år og er på utkikk etter en ny klubb. Fikk åtte kamper for West Ham i fjor, men imponerte ikke og ble frigitt etter sesongen var over.

Høyre kant: Jermaine Pennant
En gang en lovende kantspiller og en fremtidig engelsk landslagsspiller, men 31-åringen har røra bort karrieren sin. Var sist på banen da Stoke spilte uavgjort hjemme mot Everton 1. januar. Den tidligere Liverpool-spilleren kan ha noen år igjen som spiller, men spørsmålet er om han gidder.

Vestre kant: Matthew Etherington
33-åringen hadde noen gode år i Stoke før han i sommer ble frigitt av Mark Hughes. Var fast inventar på Britannia fram til 2013-2014-sesongen. Da ble det med elleve opptredener i ligaen. Kantspilleren har en fortid hos blant andre West Ham og Tottenham.

Offensiv midtbane: Ronaldinho
Utvilsomt lagets største stjerne, men hva mer har egentlig Ronaldinho å by på? Var sist innom Atletico Mineiro i hjemlandet Brasil og kan nok fremdeles velge og vrake i gode økonomiske tilbud i mindre ligaer rundt om i verden. Spørsmålet er om ikke det er like greit å sette en strek nå.

Klikk på bildet for å forstørre.

PÅ JAKT: Hugo Almeida skadet seg i VM-kampen mot Tyskland i sommer. Nå er han på utkikk etter ny klubb etter å ha forlatt Besiktas. Foto: Fabrice Coffrini (Afp)

Spiss: Hugo Almeida
Portugiseren var på banen i sommerens VM, men har fremdeles til gode å finne seg en klubb etter at han forlot Besiktas. Er ikke mer enn 30 år gammel og bør være interessant for klubber som er ute etter å sikre seg et realt oppspillspunkt på topp.

Spiss: Nicolas Anelka
Forlot West Bromwich under merkelige omstendigheter i fjor og siden har det vært stille fra franskmannen. Mannen, som skjemte seg ut med sin "quenelle-feiring" i kamp mot West Ham, jakter nå karrierens 12. klubb. Spørsmålet er om noen vil ha noe med urokråka å gjøre.

Andre spillere uten kontrakt: Tim Wiese, Marco Amelia, Tomas Kuszczak, Carlos Marchena, Marco Donadel, Andre Dias, Juan Agudelo, Adriano, Nilmar, Jonas, Jack Collison, Titus Bramble, El Hadji Diouf, William Gallas, Reto Ziegler, Pablo Alvarez.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.