RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FORLATER SVERIGE: Den serbiske spissen Nikola Djurdjic (midten) forlater Malmö. Her feirer han en scoring sammen med angrepskollega Markus Rosenberg (t.h.) i en Champions League playoff-kamp mot Celtic.
FORLATER SVERIGE: Den serbiske spissen Nikola Djurdjic (midten) forlater Malmö. Her feirer han en scoring sammen med angrepskollega Markus Rosenberg (t.h.) i en Champions League playoff-kamp mot Celtic. Foto: Andreas Hillergren/tt (Afp)

Djurdjic fortsetter ikke i Malmö

Den serbiske spissen Nikola Djurdjic returnerer til tyske Augsburg etter låneoppholdet i Malmö denne høsten.

Den tidligere Haugesund-spissens avtale med den svenske klubben gikk ut etter sesongen. Det blir ingen forlengning av avtalen.

- Jeg kommer til å reise tilbake til Augsburg og være med på forberedelsene til vårsesongen. Det er en god sjanse for at jeg blir igjen der til i sommer, forteller Djurdjic.

29-åringen spilte for Haugesund fra 2009 til 2012. Han har tidligere vært på lån i Helsingborg og spilt for tyske Greuther Fürth. Djurdjic står med bokført en landskamp for Serbia fra 2013. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere