RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dobbel skadesmell for Liverpool

Foto: MICHAEL KOOREN (Reuters)
Sist oppdatert:
Landskampene tirsdag koster Liverpool dyrt.

Midt i rettsbehandlingen av det omdiskuterte salget av klubben, tikket det inn to svært ubeleilige sykemeldinger på kontoret til Liverpool-manager Roy Hodgson tirsdag kveld.

Dirk Kuyt falt forkjært etter en duell i Nederlands nedsabling av Sverige i Amsterdam, og ble straks kjørt på sykehus med en skade i ankelen.

- Det ser ikke bra ut, sier Nederlands landslagssjef Bernt van Marwijk, og rapportene fra Nederland tyder på at Liverpool må klare seg uten Kuyt i mange uker.

De nederlandske avisen De Telegraaf mener å vite at skaden er så alvorlig at Kuyt neppe blir å finne på banen før neste år.

I Danmark gikk Liverpool-stopper Daniel Agger av banen mot slutten av første omgang mot Kypros. Årsaken skal være en ryggskade, og Agger hadde problemer med å gå selv ut av Parken i København.

Liverpool vil ikke uttale seg om skadene før de er undersøkt av klubbens legeteam, men det er på det rene at duoen er svært usikre til søndagens derbymøte og bunnoppgjør mot Everton.

Både Kuyt og Agger er nylig kommet tilbake etter skadeproblemer. Kuyt har slitt med en skulderskade, mens Agger har vært uten noen kamper med et lyskeproblem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere