Dobbel til 29,82 i odds

Foto: (AP/Scanpix)

På en vrien tirsdag spiller vi til 30 ganger innsatsen.

27.04.10 16:35

Høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er returoppgjøret Champions League-semifinalen mellom Lyon og Bayern München. Vi legger også merke til et meget sterkt bortelag i norsk 2. divisjon i objekt 1, og venter spent på å se oddsen på Skeid. Enn så lenge retter vi blikket mot Champions League og Toppserien for kvinner.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

0-0 i Lyon
Bayern München kommer til Lyon med 1-0 i bagasjen fra hjemmekampen på Allianz Arena. Bayerns Ribéry ble utvist tidlig i den kampen, men etter 54 minutter fulgte Lyons Toulalan etter, og kampen ble avsluttet 10 mot 10.

Nå må Lyon fremover på banen og score. Bayern er videre med 0-0 eller bedre. Skulle tyskerne klare å score et mål, må Lyon score tre.

Det er skader og suspensjoner i begge lag. For Bayern må Franck Ribéry stå over etter det røde kortet sist, Daniel Pranjic er også ute med karantene. Anatoliy Tymoshchuk er skadet/sykdom. Det har blitt satt spørsmålstegn ved Van Buyten og Demichelis, men nå kan de se ut som disse er med.

Lyon har suspensjon på nevnte Jeremy Toulalan, og skader på noen sentrale forsvarsspillere i Boumsong, Bodmer og Cris. De er ikke mer skadet enn at vi muligens får se en eller to av dem på banen, men det er altså ikke sikkert.

Det haglet ikke med målsjanser i det første oppgjøret, og det ble med den ene scoringen. Under 2,5 mål til 1,60 i odds kan spilles i dag, men vi har falt ned på en litt tøffere variant, nemlig at kampen ender 0-0 til 6,70 i odds. Oddsen på et 0-0 resultat i fotballkamper generelt ligger gjerne noen hakk høyere enn dette, men i dag er et av lagene ekstremt fornøyd hvis kampen ender nettopp 0-0, og derfor spiller vi.

Bayern har spilt 0-0 en gang tidligere i turneringen, det var hjemme mot Juventus i det innledende gruppespillet. Lyon har ikke spilt 0-0, men de har gått målløse av banen tre ganger, riktignok på bortebane. Vi tar med 6,70 på 0-0 i en dobbel.

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Donn - Kolbotn
Dette er en utsatt kamp fra første runde i Toppserien for kvinner. Begge lag har spilt tre kamper hittil. I kvinnefotball ser vi en del målrike kamper, men disse lagene har ikke stått for noen ishockeysifre foreløpig, tvert i mot, og vi forventer en ny kamp med få mål.

Nyopprykkede Donn har tapt 1-0 borte for gode Arna-Bjørnar, klarte deretter et oppsiktsvekkende 0-0 resultat mot gullkandidaten Stabæk og nå sist ble det 0-0 igjen, mot Kattem. Donn har derfor bare to poeng og ligger langt nede på tabellen, men de har møtt to av de beste lagene så langt, og vi får nok se Donn klatre på tabellen etter hvert. Spillerstallen er kraftig forsterket foran denne sesongen.

Kolbotn mistet noen sentrale spillere foran denne sesongen, og forventningene var ikke like høye denne gangen til dette laget som tradisjonelt har vært med i toppen. Men Kolbotn virker ikke nevneverdig svekket når man ser på resultatene. 0-1 på hjemmebane for Stabæk er ingen skam, 1-0 borte over Kattem holder til tre poeng, og sist overbeviste man med 3-0 over storlaget Røa i kamp man kontrollerte fra start til slutt.

Sportspills travtips: 41.000 kr innspilt siden fredag - Sjekk tirsdagens lunsjtips!

Kolbotn har bedt om støtte til fly og overnatting i forbindelse med denne kampen, men NFF henviser til sviktende budsjetter og har beordret buss. Det betyr en ganske lang busstur for Dan Eggen og jentene hans til Kristiansand, omlag 6 timer tar det vel på en vanlig dag.

Lagene møttes i treningskamp før sesongen, og da vant Kolbotn 5-1. Det var tidlig i oppkjøringen og Donn er et bedre lag nå, og har dessuten fordel av hjemmebane.

Kolbotn er store favoritter til å vinne i dag, men flere faktorer tyder på at det ikke nødvendigvis blir noen storseier. Donns resultater hittil, 0-0, 0-0 og 0-1 viser at laget er vanskelige å score på og ikke blir noen kasteball i Toppserien. Kolbotns ene borteseier kom med 1-0.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Vi kunne godt spilt under 2,5 mål i denne kampen, men det tilbys ikke hos vår faste bookmaker. Borteseier med ett mål belønnes derimot med 4,45, og det virker litt for høyt når vi ser på resultatene lagene har hittil. Vi blir ikke overrasket om Kolbotn drar i land en ny 1-0 seier i Kristiansand, og spiller U i objekt 7 til 4,45 i odds.

Spillefristen er klokken 18.55, og mer enn 100 kroner setter vi ikke i dag heller.

7. Donn - Kolbotn (1-0) 2,90 4,45 1,47
19. Lyon - ingen mål - Bayern (scorer først) 1,85 6,70 2,05

Total odds 29,82

Klikk her for å spille dagens dobbel. Innsatsen styrer du selv.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag