*Nettavisen* Sport.

Doffen: - Har en flau følelse

Vålerenga-kapteinen har skrevet åpent brev til VIF-supporterne.

12.05.11 11:52

Vålerenga gikk hodestups ut av cupen i 2. runde mot Kjelsås onsdag. Dette er det andre året på rad Oslo-laget går på en pinlig cup-exit i cupens 2. runde.

Les også: Hvordan er det mulig, Martin?

- Jeg er bekymret. Vi sparte ingen, men vi klarte ikke bedre. Ikke engang mot slutten da de lå nede med kramper, fikk vi til noe. Vi er ikke bedre nå, og det er det som er bekymringsfullt, sa VIF-trener Martin Andresen til NRK etter det pinlige tapet.

Nå har kaptein Kristofer Hæstad skrevet et åpent brev til Vålerenga-supporterne, der han legger seg helt flat for den siste tidens prestasjoner.

- Dere skal alle vite at den siste tids resultater er noe som virkelig går inn på alle som er i a-troppen til Vålerenga. Vi er fullstendig klar over at resultatene har vært langt under pari den siste tiden, og dette toppet seg jo med kampen mot Kjelsås på onsdag, skriver Doffen i brevet.

Som kaptein er han mannen som skal stå stødig ved roret, samme hvor mye det stormer rundt ham. Nå er det blåst opp til full storm, og kapteinen innrømmer at det preger laget.

- Det går på selvfølelsen løs å være i en bølgedal som vi er nå, og det er en flau følelse å ryke for et 2. divisjonslag i cupen. Vi har alle store ambisjoner, og vi ønsker alltid å yte vårt beste for Vålerenga, skriver han.

Det har ikke lyktes Nettavisen å få tak i Hæstad torsdag.

PS: Les hele brevet fra VIF-kapteinen i faktaboksen til venstre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag