Doffen: - Nabo med Gamst

Kristofer Hæstad gjennomførte sin første trening med Wigan torsdag, og han er glad for at drømmen om England har blitt virkelighet.

04.01.07 19:11

En Kristofer Hæstad uten kamptrening fikk sin første økt på treningsfeltet med Premier League-klubben Wigan torsdag. Sørlendingen er glad for å være i gang med det neste steget i karrieren.

- Godt
- Det er godt å få den første treningen overstått, jeg var veldig spent på nivået, sier Hæstad til Nettavisen.

Hvordan var nivået?

- Det er veldig høyt, man må være på tå hev hele tiden. Tempoet er mye høyere her enn i Norge, man må være mye raskere med alt man foretar seg. Av medspillerne ble jeg spesielt imponert av Emile Heskey og Kevin Kilbane, sier Doffen.

Manager Paul Jewell er mannen som hentet Start-spilleren på lån til Wigan, og den norske landslagsspilleren virker å ha sansen for sin nye sjef:

- Han var rolig, men involverte seg samtidig mye i treningen. Jeg trodde ikke managere gjorde slik her - han er som en helt vanlig trener.

I troppen
Wigan møter Portsmouth til dyst i FA-cupen førstekommende lørdag, og det kan hende vi får se en norsk midtbaneterrier i aksjon på Fratton Park.

- Jeg er med i troppen til helgen, men jeg vet ikke om jeg får spille. Det er uansett veldig gøy å få plass i troppen, sier Hæstad.

Jewell sier til TV 2 at det neppe blir plass fra start mot Pompey, men han er spent på hva Hæstad kan prestere i Wigan.

- Dette er en god mulighet for oss og Kristofer for å se hva han er god for. Vi forventer store ting av han. Kristofer kommer neppe til å starte mot Portsmouth, men han vil være i troppen, sier managern til TV 2 Sporten.

Doffen har ikke rukket å se så mye av Wigan ennå, men han vet allerede hvor han skal bo:

- Jeg har kikket på en leilighet i Manchester, like ved Morten Gamst Pedersen - det blir jo veldig greit å bo sammen med ham.

Hvordan er det å få oppfylt drømmen om å spille i England?

- Det er godt å endelig få drømmen oppfylt. Nå har jeg i første omgang seks måneder å vise meg frem på, så får vi gjøre opp status etter det, avslutter den ferske Premier League-proffen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.