RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dommen klar for Gerrard

Foto: Nigel French (Pa Photos)
Sist oppdatert:
FA og dommer Andre Marriner enige etter Steven Gerrards gest mot den svartkledde.

Mot slutten av Liverpools 0-1-tap mot Wigan på mandag fikk Liverpools kaptein Steven Gerrard se det gule kortet av dommer Andre Marriner.

Gerrard hevet to fingre mot dommeren og slang en glose mot den svartkledde. I England er det å vise to fingre med håndbaken til det samme som å gi noen langfingeren i Norge.

Det ble raskt klart etter kampen at Det engelske fotballforbundet (FA) ville se nærmere på saken.

Ingen straff
Etter samråd med dommer Andre Marriner har FA valgt å ikke gå videre med saken, skriver Daily Mail.

Tidligere har det blitt skrevet at dommeren ikke selv så episoden på banen, og at det derfor ville bli tatt tak i i etterkant.

Avisen hevder imidlertid at dommer Marriner var fullt klar over Gerrards gest, men at han ikke ønsket å forfølge den i dommerrapporten.

FA skal ha kommet til samme konklusjon som Marriner, at midtbanestjernens reaksjon kom som følge av frustrasjonen rundt utsiktene til Liverpools niende Premier League-tap denne sesongen. Dermed blir det ingen straff for Gerrard.

Kjemper om fjerdeplass
Det vil være en lettelse både for spilleren selv og Liverpool-manager Rafael Benitez. Laget kjemper fortsatt om den viktige fjerdeplassen i Premier League, men sakket akterut med sitt første tap noen gang for Wigan.

Liverpool ligger nå på sjetteplass og har også spilt flere kamper enn hovedrivalene Manchester City, Tottenham og Aston Villa.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere