Dommer kastet i bakken

Søndag ble dommer Tom Harald Grønevik kastet i bakken av en spiller under en 6. divisjonskamp.

12.10.05 09:07

Da den 18 år gamle dommeren Tom Harald Grønevik tok frem det røde kortet til en spiller fra Ny-Krohnborg 2 etter at han sparket etter Skjergard 2s keeper, gikk det i svart for Ny-Krohnborg-spilleren.

- Det blir en duell mellom Skjergards keeper og en spiller fra det andre laget. Begge reiser seg, men spilleren fra Ny-Krohnborg 2 sparker etter keeperen. Jeg gir ham rødt kort direkte, og prøver å forklare den aktuelle spilleren at reglene er slik når han protesterer. Men han tar i stedet tak i drakten min og løfter meg opp. Deretter kaster han meg i bakken, forklarer han til BA.

Etter denne episoden valgte Grønevik å avblåse kampen. Han følte seg ikke trygg på banen. Da ledet Skjergard 2 5-2.

Ny-Krohnborg 2s lagleder Morten Dahlberg mener det er feil at spilleren kastet dommeren i bakken, men at han løftet ham og at spillere fikk ham bort. Han beklager veldig episoden i etterkant.

- Det skal ikke skje, og det er selvsagt beklagelig. Spilleren har beklaget episoden overfor dommeren. Han angrer, og han er absolutt ikke typen til å gjøre dette, sier han.

Spilleren kan nå forvente seg en lang karantene. Bare sparkingen etter keeper kvalifiserer til to eller tre kamper på sidelinjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.