RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Dommer presset skadet spiller inn på banen

Sist oppdatert:
Det var 11 spillere mot seks, men dommeren nektet å avbryte ligacupkampen.

SWANSEA-SCUNTHORPE 1-2 E.S.S:

Swansea røk ut av ligacupen tirsdag kveld, etter en av historiens mest bisarre kamper. Like før slutt i ekstraomgangene hadde Swansea kun seks spillere igjen på banen. Dermed var dommeren egentlig tvunget til å avbryte kampen.

Det ville imidlertid ikke dommer James Linington. Han presset Swansea til å sende en skadet spiller inn på banen igjen, slik at kampen kunne avsluttes.

Problemene begynte fem minutter før full tid, da Garry Monk ble vist av banen. Så ble Stephen Dobie skadet , men Swansea hadde brukt alle innbytterne sine. Dermed var de nede i ni mann. Ti minutter før slutt i ekstraomgangene satte så Scunthorpe inn 2-1 etter et heldig straffespark.

Da så mange Swansea-spillere rødt.

Manglet fem mann
Først ble Gorka Pintado sendt av banen. Ett minutt senere ble så Angel Rangel utvist. Dermed var Swansea nede i sju spillere igjen på banen. Men det var ikke ferdig. Like etterpå igjen ble nemlig Besian Idrizaj felt, og måtte forlate banen med skade.

Dermed satt Swansea igjen med seks spillere mot Scunthorpes 11.

Da er det egentlig ikke lov til å fortsette.

Men dommeren tvang Swansea-manager Sousa til å sende Idrizaj ut på banen igjen, slik at kampen skulle fullføres. Idrizaj kunne ikke delta i spillet, men sto rolig og så på resten av kampen.

- Jeg ville ikke at kampen skulle avbrytes, men Idrizaj skulle aldri vært utpå der igjen. Det var dommeren som presset oss, sa Sousa etter kampen.

- Vi har en mulighet til å klage til forbundet på dommeren, men først skal vi se gjennom kampen en gang til, la han til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere