Gå til sidens hovedinnhold

Dommeren blåste kampen igang - da røk Hobros-spilleren akillesen

Bisarr skade i dansk fotball på søndag.

HTML EMBED

Publikum ble vitne til en merkelig scene da Pål Alexander Kirkevolds Hobro tok imot Fremad Amager til kamp i dansk 1. divisjon på søndag.

For etter en målløs første omgang var spillerne klare for de siste 45 minuttene av kampen da dommeren blåste andre omgang igang.

Aller mest klar var hjemmelagets franske angrepsspiller Wilfried Domoraud. Idet dommeren blåste i fløyta spurtet han mot gjestenes banehalvdel for å angripe, men falt umiddelbart i bakken som en potetsekk.

Franskmannen ble hjulpet ut av banen og fraktet til sykehus. Der viste det seg at Domoraud hadde røket akillessenen, og må belage seg på en lang pause fra fotballen.

- Det er en alvorlig skade, som det normalt tar rundt ni måneder å komme tilbake fra. Han kommer ikke til å spille mer denne sesongen, og det er også tvilsomt om han kan være tilbake på fotballbanen innen jul, sier den medisinske sjefen i Hobro, Casper Gustavsen, ifølge dansk TV 2 nord.

Det er et slag i trynet for Hobro, som troner aller øverst på tabellen i dansk 1. divisjon og kjemper om opprykk til Superligaen med ti kamper igjen å spille av sesongen.

Sportssjef i Hobro, Jens Hammer Sørensen, kaller Domorauds skade for «malurt i begeret» for klubben.

Kampen mot Fremad Amager endte for øvrig 4-0 til hjemmelaget, etter blant annet to mål av Pål Alexander Kirkevold i annen omgang. Den tidligere Sandefjord-spissen, som 2016-sesongen på utlån i Sarpsborg 08, har utmerket seg i den danske klubben i vår, og står med fem mål på sine tre siste kamper.

Har du fått med deg denne lekre Neymar-lobben?

HTML EMBED
Reklame

Slik kan du kjempe om en premiepott på 90 millioner lørdag

Kommentarer til denne saken