Gå til sidens hovedinnhold

- Dommeren ødela for Odd

ODD STADION (TV 2 Nettavisen): Odd Grenland rotet bort en to-måls-ledelse, men Sogndals utligningsmål var ikke så mye å gjøre med ettersom dommeren stoppet Odds angrep slik at til slutt Tommy Øren kunne sette punktum for en forrykende fotballkamp.

ODD – SOGNDAL 4-4: - Det var uheldig det som skjedde med dommeren, men sånt skjer bare og er ikke noe vi kan gjøre noe med, fortalte Odd-trener Arne Sandstø til TV2 Nettavisen etter kampen.

Kamputvikling og spillerbørs

Det var garantert ikke meningen da dommer Svein Oddvar Moen kom i veien for en pasning da Odd var på vei framover med mange folk, men det ga Sogndal en kjempemulighet til å angripe et ubalansert Odd-forsvar. Den sjansen tok de vare på og etter et skudd fra Tommy Øren som Holtan måtte gi retur på, dukket Øren opp og sikret poeng til bortelaget.

- Det var veldig surt etter å ha ledet 4-2, men vi taper initiativet etter hvert og det er amatørmessig av oss å miste ledelsen slik, fortsatte Sandstø.

Halvorsen fornøyd
Sogndals trener Jan Halvor Halvorsen derimot var strålende fornøyd med innsatsen til laget hans.

- Vi fortjente poeng i dag og det er veldig bra å se måten vi kjemper oss inn i kampen igjen. Alle spillerene gjorde en kjempejobb, sa Halvorsen.

For det begynte veldig bra for Sogndal da Ødegaard sjokket knappe 3,000 hjemmetilskuere med å sende bortelaget i ledelsen. En grov bom i forsvaret ga ham muligheten til å skyte ballen forbi Erik Holtan i Odd-målet.

Tre vanvittige minutter
Så etter 32 minutter begynte det virkelig å ta av på Odd Stadion. Først utlignet Odds Occean etter en glimrende enkeltmannsprestasjon, så kun to minutter senere ble Hoff felt av Sogndal-keeper Terje Skjeldestad som ga Henriksson muligheten til å gi Odd 2-1 fra straffemerket. Direkte etter får Ødegaard stå helt alene på bakerste stolpe og kunne heade ballen i mål til 2-2.

- Det var deilig å score i dag og jeg er fornøyd med hvordan vi hele tiden kjemper oss inn i kampen, sa Sogndals Alexander Ødegaard.

Målorgien fortsatte
Odd brukte ikke lang tid på å slå tilbake i 2. omgang. Etter 51 minutter spilte Flindt Bjerg en pasning i gjennom til Occean som raskt skjøt helt i hjørnet av mål. Like etter spilte Hoff seg nedover mot dørlinja og slo ballen inn mot Occean, men Sogndals Børre Steenslid fikk tak i den først og sklitaklet ballen i eget nett.

Etter 61 minutter reduserte Sogndal etter at ballen ble slått inn i feltet fra et frispark som Flo i god duell med Deila fikk i mål til 4-3.

Det virket lenge som Odd skulle klare å styre kampen til hjemmeseier, men så stilte dommeren seg på feil sted og Sogndal kunne dra tilbake fornøyd med det ene poenget, mens Odd detter mer og mer ut av medaljekampen.

Målrikt også tidligere
- Vi har nå scoret 12 mål mot Odd på tre kamper og det er veldig bra mot et lag som normalt er veldig gjerrige, sa Halvorsen.

For etter fjorårets 5-0 i Sogndal og 3-3 i Skien, blir det alltid interessant når lagene møtes.

- Det har vært mange målrike kamper mellom oss nå, så vi får se hva som skjer til høsten, avsluttet Sandstø med et smil om munnen.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot