Dortmund i krise: Dette sier Klopp nå

Etter søndagens 0-2-tap for Eintracht Frankfurt, er Borussia Dortmund helt sist i tysk Bundesliga. Men trener Jürgen Klopp kommer ikke til å gå av.

Etter søndagens 0-2-tap for Eintracht Frankfurt, er Borussia Dortmund helt sist i tysk Bundesliga. Men trener Jürgen Klopp kommer ikke til å gå av. Foto: Bernd Thissen (Afp)

Ligger på sisteplass i Bundesligaen.

01.12.14 06:05

Etter søndagens 0-2-tap for Eintracht Frankfurt, er Borussia Dortmund helt sist i tysk Bundesliga. Men trener Jürgen Klopp kommer ikke til å gå av.

Selv om Dortmund har overbevist i mesterligaen denne sesongen, har resultatene i hjemlig serie vært begredelige. Tapet mot Eintracht Frankfurt var klubbens åttende tap på tretten kamper i årets Bundesliga og sendte storklubben ned på sisteplass.

Jürgen Klopp har blitt hyllet for sitt arbeid i klubben, men med resultatene i årets Bundesliga har flere begynte å rope på trenerens avgang. Det kommer ikke til å skje frivillig.

– Jeg er ansvarlig for dette, og så lenge ikke noen kommer og sier de vet om noen som kan gjøre jobben bedre, kommer jeg ikke til å trekke meg, sier Klopp ifølge goal.com.

Dortmund-spillerne gikk av banen til pipekonsert fra egne fans søndag. Klopp forstår fansen, men bedyrer at mannskapet gjør så godt de kan.

– Jeg har forståelse for fansens frustrasjon, det er helt i orden, men spillerne gir alt, sier den karismatiske treneren. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.