RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dortmund-sjef: - Vi vil aldri sparke Klopp

Jürgen Klopp opplever en blytung sesong med Borussia Dortmund, men kan trøste seg med at hans posisjon i klubben står fjellstøtt.
Jürgen Klopp opplever en blytung sesong med Borussia Dortmund, men kan trøste seg med at hans posisjon i klubben står fjellstøtt. Foto: Patrik Stollarz (Afp / NTB scanpix)
Jürgen Klopp opplever en blytung sesong med Borussia Dortmund, men kan trøste seg med at hans posisjon i klubben står fjellstøtt.

Ifølge Dortmund-direktør Joachim Watzke er det helt uaktuelt å fjerne Klopp. Storklubben tok vinterpause plassert nest sist på bundesligatabellen.

– Vi vil aldri sparke Klopp. Han har oppnådd så mye med denne klubben at det vil aldri bli en aktuell problemstilling, slår Watzke fast overfor Bild.

Borussia Dortmund, som Klopp ledet til seriegull i både 2011 og 2012, har tapt hele 10 av 17 seriekamper hittil i sesongen. Bare målforskjell skiller ned til Freiburg på sisteplassen. Begge står med 15 poeng.

Klopp tok over Dortmund i 2008. Fem år senere ledet han laget til mesterligafinalen. I de to foregående sesongene har Dortmund endt opp som toer i tysk Bundesliga.

Til tross for elendig form i serien, gikk Borussia Dortmund før jul videre i mesterligaen som gruppevinner. I neste måneds åttedelsfinale venter Juventus. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere